INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Arsenal supraviețuiește infernului de pe Anfield Road și rămâne lider în Premier League! Recordul stabilit de Salah + clasamentul ACUM

Liverpool și Arsenal au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 18 din Premier League. „Tunarii” rămân lideri, cu un punct peste „cormorani” și Aston Villa. +11   FOTO
Liverpool și Arsenal au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 18 din Premier League. „Tunarii” rămân lideri, cu un punct peste „cormorani” și Aston Villa.

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 19:35 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 21:34

Liverpool și Arsenal au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 18 din Premier League. „Tunarii” rămân lideri, cu un punct peste „cormorani” și Aston Villa.

Arsenal a început bine disputa de pe Anfield Road. Mikel Arteta a ordonat un presing agresiv, iar insistența a dat roade în minutul 4, când fundașul central Gabriel a înscris dintr-o centrare venită de la Odegaard.

Se poate și mai rău decât în Liga 1! Decizie VAR inexplicabilă în derby-ul Liverpool - Arsenal » Lui Salah nu i-a venit să creadă
Premier League
Se poate și mai rău decât în Liga 1! Decizie VAR inexplicabilă în derby-ul Liverpool - Arsenal » Lui Salah nu i-a venit să creadă

Londonezii au scăpat ușor în minutul 20, când „centralul” Chris Kavanagh ar fi trebuie să dicteze un penalty pentru gazde. Odegaard a oprit evident mingea cu mâna în careu, în fața lui Salah, dar VAR-ul nu a intervenit.

Mo Salah, omul derby-ului Liverpool - Arsenal

Egipteanul s-a răzbunat câteva acțiuni mai târziu. A trecut ușor de Zinchenko și a înscris cu un șut puternic, la colțul scurt.

„Faronul” a devenit primul jucător din istoria Premier League care înscrie cel puțin 10 goluri în duelurile cu United, City și Arsenal.

Repriza secundă a fost una pe contre. Arsenal a punctat la capitolul posesie, Liverpool a fost mai insistentă în preajma porții lui Raya.

„Cormoranii” au ratat o șansă imensă în minutul 73. Salah a condus un contraatac supranumeric, 5 vs 2. Alexander-Arnold a fost la finalizare, dar a nimerit doar bara transversală.

Tabela legendarului Anfield Road a rămas blocată la 1-1, un rezultat bun pentru trupa lui Mikel Arteta. „Tunarii” ajung la 40 de puncte și sunt lideri, urmați îndeaproape de Liverpool și Aston Villa.

Klopp și Arteta se vor revedea rapid. Pe 7 ianuarie 2024, Arsenal primește vizita lui Liverpool în Cupa Angliei. Pe 4 februarie se joacă returul din Premier League.

FINAL. Liverpool - Arsenal 1-1

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas - Szoboszlai, Endo, Jones - Salah, Gakpo, Diaz 
Antrenor: Jurgen Klopp 

Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Rice, Havertz - Saka, G. Jesus, Martinelli 
Antrenor: Mikel Arteta

Stadion: Anfield (Liverpool)
Arbitru: Chris Kavanagh, Asistenți: Simon Bennett, Dan Robathan / Arbitru VAR: David Coote, Asistent VAR: Lee Betts

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Liverpool - Arsenal

+7 FOTO

VIDEO. Jurgen Klopp, supărat pe atmosfera de pe Anfield: „Dacă nu sunteți bine, dați biletul altcuiva”

Citește și:

FCSB și CFR Cluj NU există » Capitolul la care Hagi surclasează Superliga după 21 de etape

Adio, Rapid. Horațiu Moldovan a primit o ofertă uriașă și e gata să părăsească România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  24 Decembrie 2023, 13:49

Arsenal a fost Arsenal(echipa aceea care ataca non stop ),numai in prima jumatate de ora!Cam puțin ii mai țin bateriile!Câtorva„piese”de baza nu le-a mers jocul!Unul este coordonatorul Odegaard,altul este extrema Martineli!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează