INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Spaimă în Youth League! Tânărul star de la Liverpool s-a prăbușit pe gazon

Ben Doak s-a prăbușit pe gazon după o lovitură încasată la nivelul capului // sursă foto: captură Twitter +11   FOTO
Ben Doak s-a prăbușit pe gazon după o lovitură încasată la nivelul capului // sursă foto: captură Twitter

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 17:23 / Actualizat marti, 14 martie 2023 17:35

Extrema dreapta Ben Doak (17 ani), de la Liverpool U19, s-a prăbușit pe teren în timpul meciului de astăzi cu Sporting CP din UEFA Youth League, echivalentul Champions League pentru echipele U19 ale cluburilor calificate în cea mai importantă competiție europeană.

Titular în meciul din această după-amiază din Alcochete, Portugalia, Doak a rezistat doar 8 minute pe teren.

Scoțianul din atacul lui Liverpool a purtat un duel aerian cu Muniz, stoper la Sporting, din care a ieșit șifonat serios. Lovit în cap de oponent, Doak a mai făcut câțiva pași, apoi s-a prăbușit pe teren.

+7 FOTO

Spaimă în Youth League: tânărul star de la Liverpool s-a prăbușit pe gazon cu Sporting CP

Alertați, medicii au intervenit imediat și au reușit să-l pună pe picioare pe tânărul fotbalist. Puternic afectat de lovitura primită, Doak nu a putut continua partida.

Sporting CP a câștigat meciul cu un gol înscris de Rodrigo Ribeiro în minutul 65 și s-a calificat astfel în semifinalele competiției, acolo unde va înfrunta una dintre Alkmaar și Real Madrid.

Ben Doak este considerat un mare talent al fotbalului scoțian. Este deja internațional U21, are 3 meciuri și un gol înscris pentru reprezentativa U21 a Scoției.

Doak a debutat deja la prima echipă a celor de la Liverpool, pentru care a adunat 5 apariții. Cel mai mult a jucat în meciul de campionat cu Brighton de pe 14 ianuarie 2023, scor 0-3, când Jurgen Klopp l-a utilizat 22 de minute.

Ben Doak, în stânga, la prima echipă a lui Liverpool
+7 FOTO

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Andrea Compagno nu apare în lotul preliminar al Italiei, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, publicat de Gazzetta dello Sport!

A început revoluția! FIFA a stabilit formatul viitorului Campionat Mondial: 104 meciuri în 39 de zile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează