INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - FLAMENGO 1-0 PREL.

Liverpool - Flamengo 1-0 prel. // VIDEO Jurgen Klopp: „Suntem epuizaţi, dar senzaţia e minunată" + „cormoranii”, dezlănțuiți la vestiare

Articol de - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 11:15

Jurgen Klopp (52 de ani), antrenorul lui Liverpool, a sacrificat Cupa Ligii Angliei pentru a deveni în premieră campion mondial. Deşi a spus că echipa n-are timp să celebreze, jucătorii săi au făcut show în vestiar la Doha, după victoria cormoranilor cu Flamengo, scor 1-0.

A meritat să dea pierdut un trofeu mai puţin important, Cupa Ligii Angliei, unde a trimis juniorii cu Aston Villa, pentru a cuceri prima oară titlul mondial al cluburilor.

Jurgen Klopp nu şi-a ascuns imensa bucurie a victoriei după prelungiri (1-0) cu Flamengo: „Suntem epuizaţi după un meci atât de intens, dar pot spune că senzaţia e minunată. Mi-e greu să explic respectul pe care-l am faţă de jucători, a fost o evoluţie incredibilă. Am oferit multe momente de fotbal de înaltă clasă, sunt foarte fericit pentru fanii noştri", a declarat managerul german.

Salah, sufletul petrecerii

Deşi anunţase că, spre deosebire de campioana Americii de Sud, echipa sa nu va avea timp să celebreze pentru că sezonul continuă şi de Sărbători în Premier, „cormoranii" au făcut spectacol la vestiare, după ce şi-au primit medaliile şi trofeul aurit chiar din partea preşedintelui FIFA, Gianni Infantino.

S-a cântat în delir minute în şir „Championes, Championes, Ole, Ole, Ole", tonul la sărbătoare fiind dat de omul finalei, Salah. Egipteanul a dansat cu cupa alături de Joe Gomez şi Sadio Mane, Alisson şi Alexander-Arnold postând poze cu trofeul.

VEZI ȘI:

Barcelona - Alaves 4-1 // Catalanii, infailibili pe Camp Nou + Leo Messi, al nouălea sezon cu minimum 50 de goluri!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  22 Decembrie 2019, 16:06

Poate merita Salah balonul de aur?

kratosdoom
kratosdoom  •  22 Decembrie 2019, 15:47

cool meme: liverpool fans:you never walk alone. liverpool fans at doha: mai multi suporteri au fost la meciul lui dinamo cu astra,ala cu 50 de oameni,decat fanii lui liverpool la doha,erau jucatorii lui liverpool huiduiti non stop de suporterii adversi,fara sa poata riposta inuman de putini suporteri ai lui liverpool.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează