INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM CLUBURI

LIVERPOOL - FLAMENGO 1-0 // ¡Sí, señor! Brazilianul Firmino a adus primul titlu mondial pentru „cormorani”

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 21:39

Un brazilian, Roberto Firmino, i-a învins pe brazilieni la Doha și a adus primul titlul mondial lui Liverpool.

Abia la a patra tentativă, Liverpool a reușit să devină cea mai bună din lume. Trupa lui Klopp a trecut la Doha în finală de campioana AmSud, Flamengo (1-0), revanșându-se după 38 de ani.

Câștigătoarea Libertadores a fost mai bună în prima repriză, a avut și 58% posesie, dar fără a-și crea mari ocazii. Nici "cormoranii" n-au produs pericole deosebite până în debutul părții secunde, când Firmino a nimerit bara din poziție ideală. Apoi Salah nu scutură plasa, șutând peste poartă. Liverpool accelerează și absoarbe secvențele posesiei adversarului, care amenință prin Gabigol cu o finalizare acrobatică. Înscrie Mo, dar egipteanul deja fusese semnalizat în ofsaid! Prelungiri?

Penalty anulat!

Golul specialitatea "casei Klopp" în final e aproape, se opune Diego Alves cu un reflex fanstastic la "racheta" lui Henderson sub transversală. Sadio Mané scapă spre victorie și e atacat din spate de Rafinha, dar VAR schimbă refuză penaltyul dictat de central, nu dă nici lovitură liberă din afara careului! Vin încă două reprize suplimentare și Firmino face diferența pe contră, în minutul 99.

+7 FOTO

Vezi și: 

MONTERREY - AL-HILAL 2-2 (5-4 la pen.) // FOTO Răzvan Lucescu a pierdut finala mică de la Mondialul Cluburilor » Arabii au încasat totuși 2 milioane $ pentru locul 4

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
amicu
amicu  •  22 Decembrie 2019, 09:50

Campionatul asta mondial al cluburilor este o mare porcărie. Reprezentanta Europei intra direct in semifinale. In timp ce alte reprezentante își rup capul mult mai devreme.

130731150683249
Marin Murariu  •  21 Decembrie 2019, 23:31

Parca ati tradus cu google translate din alta limba, asa pare exprimarea voastra :))

ralffy_mr
ralffy_mr  •  21 Decembrie 2019, 23:20

"Apoi Salah nu scutura plasa sutand peste poarta"?! Lasa-te de figuri de astea de stil...sau lasa-te de meserie...si lasa-ne si pe noi!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close