INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - LEICESTER 1-1

LIVERPOOL - LEICESTER 1-1 // Marea nemulțumire a lui Jurgen Klopp după semieșecul cu Leicester: „Întrebați-l pe el de ce nu ne-a dat penalty”

Jurgen Klopp // FOTO: Reuters
Jurgen Klopp // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 09:19

LIVERPOOL - LEICESTER 1-1 //Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, crede că se putea mai mult de-o remiză cu Leicester (1-1).

Antrenorul neamț e de părere că "centralul" Martin Atkinson trebuia să le  acorde cormoranilor penalty-ul cuvenit în repriza secundă, când Naby Keita a fost agățat în careu de Pereira:

"A fost cea mai clară situație de penalty. Iar arbitrul se afla într-o poziție bună, trebuie să-l întrebați pe el de ce nu l-a dat".

De aceeași părere este și specialistul The Sun, Mark Halsey: " Liverpool a avut ghinion".

Vezi și: BOURNEMOUTH - CHELSEA 4-0 // Antrenorul lui Chelsea, deznădăjduit după ultima umilință: „Pur și simplu nu mai pot să le fac asta jucătorilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează