INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA ANGLIEI

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 1-1, 4-5 la pen. / Pep Guardiola nu l-a folosit pe Mahrez de teamă să nu fie dopat: „M-a sunat și mi-a zis că vrea să joace”

Pep Guardiola într-un dialog cu Mahrez // Foto: Guliver/GettyImages
Pep Guardiola într-un dialog cu Mahrez // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 05 august 2019 11:01

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, l-a refuzat pe algerianul Mahrez care voia să joace în Supercupa Angliei câștigată de „cetățeni” în fața lui Liverpool, scor 1-1 (5-4 după loviturile de departajare). „Riyad, tu eşti mai mult decât binevenit, dar nu ştim ce fel de medicamente ai luat la Cupa Africii. Nu vreau să riscăm la testare”.

A surprins oarecum duminică absenţa din teren la Manchester City a lui Riyad Mahrez, care nici n-a prins un loc pe bancă în meciul cu Liverpool din Supercupa Angliei, decis la penaltyuri (5-4) în favoarea „cetăţenilor”.

Mijlocaşul algerian, proaspăt campion la Cupa Africii 2019, a fost ţinut „în carantină” de managerul spaniol! Guardiola s-a temut să nu fie depistat pozitiv la controlul doping de după finală şi a preferat să nu rişte cu el.

Va reveni cu West Ham

„Riyad m-a sunat şi mi-a zis că vrea să joace cu Liverpool. I-am răspuns «Tu eşti mai mult decât binevenit, dar noi nu ştim ce fel de pilule ai luat ca... medicamente».

În consecinţă, există un pericol, pentru că doctorii clubului nostru nu cunosc exact pastilele ce i-au fost date în timpul competiţiei. Din fericire, va reveni în prima etapă din noul campionat, cu West Ham, apoi totul va fi normal mai departe pentru Mahrez”, a explicat Pep.

44 de meciuri a jucat Mahrez în sezonul trecut la Manchester City, reuşind 12 goluri şi 12 pase decisive. La Cupa Africii a bifat toate cele 7 partide, doar cu Tanzania, în grupe, n-a fost titular

Vezi și:

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 1-1, 4-5 la pen., SUPERCUPA ANGLIEI / FOTO Pep Guardiola, la un pas să-și rupă tricoul de nervi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează