INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MANCHESTER CITY

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 3-1 // VIDEO + FOTO Pep Guardiola, show după înfrângerea cu Liverpool! I-a salutat ironic pe arbitri + declarație uimitoare: „Am arătat de ce suntem campioana”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 23:29

Manchester City a pierdut clar pe terenul lui Liverpool, 1-3, și este pe locul 4 în Premier League, la 9 puncte de formația lui Jurgen Klopp. 

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a fost extrem de nervos din cauza arbitrilor, atât în tmpul meciului, cât și la final. 

În minutul 82, după ce mingea centrată de Raheem Sterling a fost blocată cu mâna de Trent Alexander-Arnold, antrenorul spaniol a avut o reacție nervoasă pe marginea terenului, reclamând faptul că a fost al doilea penalty neacordat pentru „cetățeni” după cel care a precedat golul de 1-0. 

Salut ironic 

La finalul meciului, Pep s-a dus la cei trei arbitri și i-a salutat ironic. „Vă mulțumesc! Vă mulțumesc foarte mult”, le-a spus antrenorul. 

Pep Guardiola: „Sunt mândru de echipa mea” 

După meci, Guardiola a comentat jocul și și-a felicitat jucătorii.

„Întrebați-l pe arbitrul Mike Riley și pe oamenii lui dacă e penalty. Mergeți la ei la ușă, bateți și vedeți ce spun. Într-o zi e henț, în altă zi nu e. Nu mă întrebați pe mine. 

Am arătat de ce suntem campioana Angliei. Sunt mândru de echipa mea. Am jucat foarte bine pe acest stadion, contra cele mai bune echipe din Europa. Sunt mai mândru ca niciodată. A fost incredibil”, a declarat Pep Guardiola. 

Vezi și:

FOTO + VIDEO Liverpool a spulberat-o pe City, 3-1 » „Cormoranii” au 9 puncte avans față de echipa lui Guardiola

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  11 Noiembrie 2019, 15:13
Postat de magic4ever pe 11 Noiembrie 2019, 10:21

Nu sunt fan City si nu il suport pe Guardiola,dar a fost hotie pe fata...le-au spart ceasurile de la mana la fazele alea...cred ca federatia engleza o vrea campioana pe Liverpool...

Prima data loveste mana jucatorului cu nr20 de la MC, nu se deschidea scorul si atat. La a doua faza avea mana aproape de corp si am senzatia ca jucatorul lui MC chiar a sutat dupa mana adversarului. Chiar vedem doar ce ne convine?

magic4ever
magic4ever  •  11 Noiembrie 2019, 11:32
Postat de Vasiliu Daniel pe 11 Noiembrie 2019, 10:42

da da stiu ca iti este ciuda ... dinamo pana in 2000 au fost cei mai mari hoti ... bateau in campionat cu 4-5 la 0 .. si prin europa ii spulbera elfii ... acum ca cfr a luat locul .. si voi ati intors fundul spartan la cfr .. tipati ca steaua fura.. Steaua prietene e cea mai tare... a adus 2 echipe in Champions League .. ati ras cand fura cfr .. urziceni otelul astra .. campioanate .. si acum o sa jucam in Intertoto .. bravoo copilasi ... Cfr un *** identic cu Dinamo .. pot sa bat la pariu ca nu or sa se califice ..

Pai voi furati ca in codru de cand va stiu...asa ati luat campionatele cu Reghe, traceau arbitrii cu voi la greu...si in ultimele 4-5 sezoane au tras aribtrii cu voi la greu si ati terminat pe locul 2...hotii striga hotii...CFR are echipa si super antrenor,d-aia face performanta in Europa si nu este eliminata de o echipa vai mama ei cum este Guimaraes....poti sa iti bagi unghia in gat cat vrei, CFR se califica de pe primul loc din grupa!

urdea2021
urdea2021  •  11 Noiembrie 2019, 11:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează