INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Klopp i-a găsit înlocuitor lui Mane la Liverpool

Martin Terrier/ foto Imago Images
Martin Terrier/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 15:54 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 16:35

Martin Terrier (25 de ani), atacantul lui Rennes, a intrat în vizorul lui Liverpool, după ce Mane a anunțat clubul că vrea să plece în această vară.

Terrier a marcat 21 de goluri în sezonul recent încheiat din Ligue 1 și a fost al treilea golgeter al competiției, după vedetele Mbappe (28 de goluri) și Ben Yedder (25 de goluri), atacantul și căpitanul lui AS Monaco.

Ionuț Radu și-a făcut dușmani în vestiarul lui Inter Milano și acum trebuie să plece » Echipa care insistă pentru el
ITALIA
Ionuț Radu și-a făcut dușmani în vestiarul lui Inter Milano și acum trebuie să plece » Echipa care insistă pentru el

Liverpool îl vrea pe Terrier

Terrier este văzut drept înlocuitorul lui Sadio Mane, care va pleca de la Liverpool în această perioadă de transferuri, potrivit Mirror. Francezul a avut cel mai bun sezon din carieră, și a ajutat-o pe Rennes să termine sezonul de Ligue 1 pe locul 4, poziție care asigură calificarea echipei în grupele Europa League.

Terrier a marcat 19 goluri din acțiune în stagiunea recent încheiată. Prin comparație, Benzema, favoritul la Balonul de Aur, a înscris 20 de goluri în La Liga din acțiune. Francezul este un fotbalist polivalent, care poate juca atât ca vârf cât și ca atacant lateral, adică exact pozițiile acoperite de Sadio Mane.

Martin Terrier joacă la Rennes din 2020, când a sosit de la Lyon în schimbul a 12 milioane de euro. În primul sezon la echipa bretonă, francezul a marcat de 9 ori.

25 de milioane de euroeste cota lui Terrier, potrivit transfermarkt.com

Mane a anunțat că pleacă de la Liverpool

Potrivit lui Fabrzio Romano, Mane va fi vândut de Liverpool, după ce anunțat clubul că vrea să încerce o nouă experiență. Bayern este mare favorită să îl transfere pe senegalez. 

Cu 12 milioane de euro brut pe sezon, Mane nu se numără printre cel mai bine plătiți jucători de la Liverpool și acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vrea „altceva”. Campioana Germaniei este gata să pluseze cu 7-8 milioane, ceea ce ar însemna 19-20 milioane de euro brut pe sezon, adică în jurul a 10 milioane net.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Paul Pogba s-a despărțit de Manchester United » Unde poate ajunge fotbalistul pe care s-au plătit 105 de milioane de euro în 2016

Ghinioniștii de serviciu » Au fost 26 de lovituri de departajare în Cupă, iar doi jucători au ratat de câte două ori!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
brujo
brujo  •  01 Iunie 2022, 18:56
Postat de dinamo100 pe 01 Iunie 2022, 17:54

Lui Mane i s a urcat la cap! El nu intelege ca are o cota foarte buna doar pentru e antrenat de Klopp . La Bayern sau alt club nu va avea acelasi succes.

In general, cam toti care au plecat de la Liverpool crezand ca sunt zmei au ajuns vai de capul lor. Doar pe Gini si Coutinho daca ii dam ca exemple ...

dinamo100
dinamo100  •  01 Iunie 2022, 17:54

Lui Mane i s a urcat la cap! El nu intelege ca are o cota foarte buna doar pentru e antrenat de Klopp . La Bayern sau alt club nu va avea acelasi succes.

brujo
brujo  •  01 Iunie 2022, 17:29
Postat de digei pe 01 Iunie 2022, 16:43

Dar Jota ce avea?

Nu poti sta intr-un singur jucator. Am patit anul trecut asa si nu a fost deloc bine !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează