INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ionuț Radu și-a făcut dușmani în vestiarul lui Inter Milano și acum trebuie să plece » Echipa care insistă pentru el

Ionuț Radu (25 de ani) vrea să se despartă de Inter, foto: GSP
Ionuț Radu (25 de ani) vrea să se despartă de Inter, foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 15:06 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 15:31

Ionuț Radu (25 de ani) vrea să se despartă de Inter, după ce a fost acuzat de unii coechipieri pentru gafa de la Bologna. Cremonese, nou-promovată în Serie A, ar avea nevoie de un portar.

Situația lui Ionuț Radu la Inter s-a complicat mai tare după transferul lui Andre Onana, care îl retrogradează pe românul de 25 de ani la statutul de rezerva rezervei lui Handanovic. Astfel că șansele lui de a mai juca în nerazzurro în sezonul viitor devin chiar nule. 

În plus, dezvăluie Gazzetta dello Sport, relația sa cu o parte a vestiarului s-a deteriorat ireversibil: „Deși unii colegi au încercat să-l încurajeze, alții l-au arătat cu degetul și l-au învinovățit pentru gafa de la Bologna, care a contribuit la ratarea titlului. Un motiv decisiv pentru luarea deciziei de a pleca". După Avellino, Genoa și Parma, portarul, cotat acum trei ani la 15 milioane de euro, se pregătește de un alt împrumut, transferul definitiv fiind dificil de realizat.

Ce a făcut Gabriela Szabo cu cele 6,6 kilograme de aur câștigate la Golden Four: „Lumea trebuie să înțeleagă”
POVESTE
Ce a făcut Gabriela Szabo cu cele 6,6 kilograme de aur câștigate la Golden Four: „Lumea trebuie să înțeleagă”

Ce spune agentul lui Ionuț Radu: „Fără alegeri pripite!”

Agentul său, Oscar Damiani, nu are deocamdată oferte clare: „Viitorul lui Radu? Vom înțelege exact cine are nevoie de un portar bun ca el. Fără alegeri pripite!". 

Până acum nu au apărut decât unele discuții și zvonuri legate de interesul câtorva echipe din Serie A, Torino, Empoli și două nou-promovate, Lecce și Cremonese.

 Despre ultima variantă, cotidianul roz detaliază că „dacă nu ar trebui să-l mai aibă pe Carnesecchi, dorit de mai multe echipe, în fruntea listei s-ar plasa goalkeeperul care mai are două sezoane de contract cu Inter. Ionuț Radu e un portar bun, deja a demonstrat-o în tricoul lui Genoa, unde a devenit titular la 21 de ani în locul experimentatului Federico Marchetti, și în naționala de tineret a României".

Problema salariului lui Ionuț Radu în cazul unui transfer

La Empoli, unde titularul Guglielmo e curtat de Napoli, ar fi monedă de schimb pentru transferul albanezului Asllani. Însă un factor important în perfectarea unei mutări este salariul său anual, 2,2 milioane de euro, prea mare pentru bugetul unor formații nou promovate. Doar dacă Inter va suporta o parte din suma contractului, Radu ar putea apăra în altă parte.

Ionuț Radu este un portar extrem de talentat, cu o mentalitate competitivă și cu un viitor frumos, dar care trebuie în următoarea perioadă să-și asume decizii corecte pentru cariera lui
- Edi Iordănescu, selecționer România

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

OFICIAL Gareth Bale și-a luat adio de la Real Madrid, după 9 ani, printr-o scrisoare

Curg laudele pentru Cristi Chivu: „Titlul e capodopera lui! A devenit punct de referință pentru băieți, vocea lui are greutate acum"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
calivin
calivin  •  01 Iunie 2022, 20:56

A greșit doar la un gol. Și dacă rămânea egal pierdeau campionatul. Așa că ..

gigelos
gigelos  •  01 Iunie 2022, 19:28

cand semnezi portar in Italia stii de la inceput , esti titular sau rezerva . Esti portarul 2 degeaba te lamentezi

gigelos
gigelos  •  01 Iunie 2022, 19:27

e normal ca nu-l halesc . prin martie impresarul lui Radu il ataca pe Handanovici ,vezi Doamne ca nu are spirit sportiv , ca nu e corect , ca vrea sa apere doar el etc. Handanovici ii poate fi tata daca se straduia putin ...Apoi dl nedreptatit a avut sansa sa-si demonstreza valoare ai i-a mancat .Normal ca nu-l iubeste lumea si cu gura mare si vai de capul lui

Vezi toate comentariile (5)
Comentează