INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - NAPOLI

LIVERPOOL - NAPOLI // Căpitanul Lorenzo Insigne plătește pentru revolta de la Napoli! Amendat cu 350.000 şi out pentru meciul cu Liverpool

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 12:17

Lorenzo Insigne, căpitanul lui Napoli, e, de fapt, cel care plăteşte cel mai scump revolta de la Napoli. Oficial lovit la cot, atacantul nu va fi inclus în lotul pentru Liverpool.

  • Liverpool - Napoli se joacă duminică, de la 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Tensiune mare la Napoli înaintea derbyului grupei cu Liverpool. Împotriva campioanei Europei nu va fi mâine pe Anfield căpitanul echipei. Lorenzo Insigne plăteşte cu vârf şi îndesat pentru revolta de după întâlnirea cu Salzburg. (Detalii AICI

Gazzetta dello Sport a plublicat lista amenzilor ordonate de preşedintele De Laurentiis şi atacantul e lider, cu 350.000 de euro brut, depăşindu-l de fapt pe Allan (250.000), considerat iniţial principalul vinovat. 

Nici n-ar fi fost titular 

Dar nu e numai atât. Corriere dello Sport a aflat că Insigne nu va inclus de antrenorul Carlo Ancelotti în lotul deplasat în Anglia. Oficial, are încă probleme la cotul accidentat cu Milan, deşi durerile au dispărut. Lorenzo s-a pregătit normal doar în prima parte a şedinţei de ieri, însă a lipsit la miuţa de după, un indiciu că nu intra în planul tactic. Oricum, scriu italienii, nu ar fi fost decât o soluţie de rezervă şi nu ar fi prins lista titularilor.  

50 la sutădin salariul brut pe o lună este amenda maximă aplicată de Napoli. Lorenzo Insigne şi Allan sunt cei mai afectaţi, diferenţa făcând-o contractele lor. Sancţiunile lotului însumează 2,3 milioane de euro

Rezumatul video al meciului AC Milan - Napoli 1-1 

Match preview Liverpool - Napoli

Citește și:

Marco Van Basten, suspendat de Fox Sports după salutul nazist din studio: „Stupid și nepotrivit! O glumă proastă” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
580972235593909
Constantin Rabulea  •  26 Noiembrie 2019, 15:38

Prea tânăr fără experiență în fotbalul adevărat din Europa, cea m-ai bună soluție Dan Petrescu a demonstrat și în campionatul intern champions league și europa league .vom vedea la primăvară.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează