INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Liverpool, Real Madrid și Bayern se bat pe antrenorul revelație din Bundesliga! Are clauză secretă, netrecută în contract

Xabi Alonso
Xabi Alonso

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 15:23 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 15:39

Xabi Alonso (41 de ani), antrenorul momentului în Bundesliga, poate pleca oricând de la Leverkusen dacă primește ofertă de la Real Madrid, Bayern sau Liverpool, echipe la care spaniolul a activat ca jucător. Sport Bild a dezvăluit clauza secretă convenită doar verbal. Xabi Alonso și-a prelungit recent acordul până în 2026!

Xabi Alonso a împlinit pe 5 octombrie un an de când este antrenorul lui Bayer. Antrenorul spaniol a reușit să ducă echipa din Leverkusen pe primul loc după șapte etape, fără nicio înfrângere și având cea mai bună apărare (6 goluri primite) și cel mai prolific atac din Bundesliga (23 de goluri marcate)! 

Rezultatele acestuia nu trec neobservate și Xabi Alonso ar putea pleca mult mai devreme decât e stipulat în contractul abia prelungit în august până pe 30 iunie 2026. Deja cluburi mari din Europa au început să se intereseze de el și să-l pună pe radar pentru sezoanele viitoare.

Zlatan Ibrahimovic dă de pământ cu Cristiano Ronaldo: „Nu poți să-ți închei cariera la un nivel așa de slab”
ARABIA SAUDITĂ
Zlatan Ibrahimovic dă de pământ cu Cristiano Ronaldo: „Nu poți să-ți închei cariera la un nivel așa de slab”

Ultimele echipe la care a jucat Xabi Alonso au prioritate!

Xabi Alonso s-a pregătit pentru orice eventualitate și și-a trecut în acordul cu "farmaciștii" o clauză specială, ce să-i permită să plece imediat dacă îl ofertează Real Madrid, Bayern sau Liverpool. Exact ultimele sale echipe din cariera de jucător, încheiată în 2017 la formația bavareză. „Sport Bild" nu precizează însă și dacă despărțirea se face în schimbul unei sume de bani sau tehnicianul de 41 de ani poate să se transfere gratis.

A calificat-o pe Bayer în semifinalele Europa League

Xabi Alonso a preluat-o pe Bayern în octombrie 2022, de pe penultimul loc în campionat, a terminat sezonul pe locul al șaselea și s-a calificat cu Leverkusen în semifinalele Europa League. Acum formația pe care o pregătește este lider în Bundesliga, cu șase victorii și un egal în șapte etape, peste Bayern și Dortmund, principalele favorite la titlu în Germania.

47de meciuri pe banca tehnică are Xabi Alonso în cariera începută la Real Sociedad U19 și a obținut 26 de victorii, 11 egaluri și 10 eșecuri

Vezi și alte știri: 

Barcelona pregătește revenirea unui produs „La Masia” » Jucătorul devine liber de contract vara viitoare
BARCELONA
Barcelona pregătește revenirea unui produs „La Masia” » Jucătorul devine liber de contract vara viitoare
„104.000 de euro pentru o noapte” » Propunerea indecentă primită de „cea mai sexy fotbalistă din lume”
Metrosport
„104.000 de euro pentru o noapte” » Propunerea indecentă primită de „cea mai sexy fotbalistă din lume”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  11 Octombrie 2023, 17:11

***, nu cum fac acele cluburi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează