INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool a solicitat amânarea meciului cu Arsenal » 10 absențe în tabăra „cormoranilor”

Liverpool// Foto: IMAGO / PA Images
Liverpool// Foto: IMAGO / PA Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 14:00 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 14:24

Liverpool a înaintat o solicitare oficială pentru amânarea meciului cu Arsenal din prima manșă a semifinalei Cupei Ligii Angliei. Partida de pe Emirates Stadium este programată joi, 6 ianuarie, de la ora 21:45.

Din cauza numărului mare de absențe din tabăra „cormoranilor”, oficialii lui Liverpool au solicitat celor de la EFL, organizatorul competiției, amânarea partidei de joi cu Arsenal. Reprogramarea meciului s-ar putea dovedi însă o misiune dificilă. Singurele date libere din calendarul competițional sunt după data stabilită pentru finala Cupei Ligii.

Clubul Southampton a fost preluat de un miliardar sârb » Afacere de 100 de milioane de lire sterline
PREMIER LEAGUE
Clubul Southampton a fost preluat de un miliardar sârb » Afacere de 100 de milioane de lire sterline

Liverpool a solicitat amânarea meciului cu Arsenal

Conform regulamentului EFL, pentru aprobarea solicitării, Liverpool trebuie să facă dovada faptului că nu are 14 jucători eligibili (11 titulari și 3 rezerve) pentru meciul în cauză.

„Liga a primit în această seară o solicitare de la Liverpool, de a amâna prima manșă a semifinalei Carabao Cup de joi împotriva lui Arsenal. Cererea va fi acum analizată în conformitate cu regulile competiției, așa cum sunt stabilite de la începutul sezonului, alături de informațiile transmise de club. 

Vom căuta să confirmăm poziția ligii cât mai curând posibil, odată ce toate informațiile vor fi analizate”, a declarat un purtător de cuvânt al EFL pentru Sky Sports.

10 absențe în tabăra lui Liverpool

Liverpool are nu mai puțin de zece jucători de la prima echipă indisponibili pentru meciul de joi cu Arsenal. Acestora li se adaugă antrenorul Jurgen Klopp, care nu a putut sta pe bancă nici la meciul de campionat încheiat la egalitate, 2-2, cu Chelsea, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.

Roberto Firmino, Alisson și Matip, care au ratat și ei meciul cu Chelsea ca urmare a testării pozitive la coronavirus, sunt în continuare indisponibili. Lor li se adaugă Thiago Alcantara, Takumi Minamino, Harvey Elliott și Divock Origi, accidentați. 

În plus, Klopp nu se poate baza nici pe Mohamed Salah, Sadio Mane și Naby Keita, plecați la echipele naționale pentru Cupa Africii.

Citește mai multe știri din Premier League:

Război intern la Manchester United. Atac la Cristiano: „Uneori, calitățile tehnice nu sunt suficiente” » 11 jucători vor să plece!

Clubul Southampton a fost preluat de un miliardar sârb » Afacere de 100 de milioane de lire sterline

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  05 Ianuarie 2022, 16:51

Poate pateste ca FCSB !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează