INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Război intern la Manchester United. Atac la Cristiano: „Uneori, calitățile tehnice nu sunt suficiente” » 11 jucători vor să plece!

Cristiano Ronaldo
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 13:21 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 13:57

Manchester United se dezbină pe „Old Trafford”. Shaw i-a răspuns caustic lui Ronaldo și mai mulți jucători s-au ridicat împotriva managerului Rangnick.

Repede a dispărut liniștea la Manchester United după venirea noului manager, Ralf Rangnick. Prima înfrângere la al 6-lea meci, 0-1 acasă cu Wolverhampton („Red Devils” nu mai pierduseră de 42 de ani cu „Wolves” acasă, în Premier League), și iar e revoltă în vestiar.În special împotriva lui Rangnick.

Barcelona și Manchester United pregătesc un schimb surprinzător de jucători
ANGLIA
Barcelona și Manchester United pregătesc un schimb surprinzător de jucători

Luke Shaw: „Uneori, calitățile tehnice nu sunt suficiente”

Mai mulți jucători, deja frustrați că nu intrau în planurile lui Solskjaer, fostul antrenor, i-au reproșat germanului că le dă și mai puține șanse. 11 „diavoli” ar fi anunțat clubul că vor să plece, susține Daily Mirror.

Nu doar Rangnick e problema pe „Old Trafford”. Nici Cristiano nu are mulți prieteni printre coechipieri. După eșecul de luni, Ronaldo a postat pe Instagram: „Trebuie să avem un spirit mai viu și o mentalitate mai puternică”. 

Fundașul stânga Luke Shaw i-a răspuns portughezului: „Dacă privești formula noastră de start, descoperi numai maeștri, însă, uneori, calitățile tehnice nu sunt suficiente. E nevoie de mai multă intensitate în joc, de mai multă motivație”.

7este locul ocupat de Man. United, cu 31 de puncte, 22 în spatele liderului City

Și Maguire s-a supărat pe CR7

Nu e prima oară când colegii reacționează astfel la adresa lusitanului. Spre sfârșitul anului trecut, a existat un conflict între Maguire și Cristiano. Căpitanului nu i-a plăcut că Ronaldo se plânge mereu de vestiar, sugerând că toți cei din jur sunt vinovați, mai puțin el.

Paul Ince, fost jucător la United, a pus paie pe foc la Manchester. I-a reproșat managerului că i-a oferit banderola lui Cristiano la 0-1 cu Wolves: „De ce sa-l alegi căpitan pe cel care nu aplaudă fanii și despre care deja se spune că vrea să plece?”.

26de puncte a pierdut Manchester în 19 etape (șase înfrângeri și patru egaluri)

VIDEO Rezumatul meciului Manchester United - Wolves 0-1

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Primul transfer al șeicilor la Newcastle » Trippier se întorce în Premier League

Leo Messi s-a vindecat de Covid -19 » Recuperare miraculoasă în doar 3 zile

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
ge0x
ge0x  •  06 Ianuarie 2022, 14:34
Postat de nelu.faget pe 05 Ianuarie 2022, 14:48

Dacă juca la Mimao îl invidia tot vestiarul că are salariu mai mare

Esti PROST rau!

nelu.faget
nelu.faget  •  05 Ianuarie 2022, 14:48

Dacă juca la Mimao îl invidia tot vestiarul că are salariu mai mare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează