INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANZACȚIE

Al zecelea cel mai bogat om al lumii, interesat de cumpărarea unui gigant din Premier League! Averea fabuloasă pe care o are

Liverpool se află pe „radarul” lui Steve Ballmer, al zecelea cel mai bogat om din lume.
Foto: Imago Images
Liverpool se află pe „radarul” lui Steve Ballmer, al zecelea cel mai bogat om din lume. Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 10:46 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 12:47

Vicecampioana Europei, Liverpool, a fost scoasă la vânzare de Fenway Sports Group, compania americană de investiții care patronează gruparea de pe Anfield Road. 

Într-o reacție oficială, Fenway Sports Group a refuzat să recunoască direct că Liverpool e de vânzare, dar americanii susțin că sunt deschiși la noi investitori: 

„Am primit recent informații că anumiți terți sunt interesați să devină acționarii lui Liverpool. Suntem pe deplin dedicați lui Liverpool, dar luăm în considerare și asocierea cu noi acționari, în interesul clubului”.

Cu toate acestea, FSG s-a pregătit deja de momentul în care vor vinde toate acțiunile clubului ce are în palmares 19 campionate ale Angliei și 6 Ligi ale Campionilor. 

Situație inedită în Anglia » Liverpool și Manchester City joacă la două zile după finala Mondialului. Guardiola: „Jurgen Klopp va juca fundaș stânga, iar eu mijlocaș la închidere”
Manchester City - Liverpool
Situație inedită în Anglia » Liverpool și Manchester City joacă la două zile după finala Mondialului. Guardiola: „Jurgen Klopp va juca fundaș stânga, iar eu mijlocaș la închidere”

Steve Ballmer, interesat de cumpărarea gigantului din Premier League

Un cumpărător interesat este tot un american. Este vorba despre afaceristul Steve Ballmer (66 de ani), fostul director al companiei Microsoft, notează englezii de la Sport Bible

Omul de afaceri originar din Detroit are o avere fabuloasă, în valoare de 86 de miliarde de dolari, una care îl plasează pe locul al zecelea în topul celor mai bogați oameni ai planetei. 

Steve Ballmer deține deja o echipă de sport. Este vorba de Los Angeles Clippers, grupare ce a încheiat sezonul recent de NBA, campionatul nord-american de baschet profesionist, pe poziția a noua. Ulterior, californienii au fost eliminați în play-off-ul competiției de New Orleans Pelicans, scor 105-101. 

Al zecelea cel mai bogat om al lumii, interesat de cumpărarea unui gigant din Premier League! Averea fabuloasă pe care o are
Steve Ballmer. Foto: Imago Images

VIDEO. Rezumat: Tottenham - Liverpool 1-2

Citește și alte articole:

Antrenorul din Serie A se poziționează împotriva Mondialului din Qatar: „E o insultă la adresa fotbalului”

Gata, se retrage Mircea Lucescu? Apropiatul lui „Il Luce” anunță: „Poate fi ultimul lui an. Mie asta mi-a spus”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  12 Noiembrie 2022, 13:48

Cum ati ajuns la concluzia asta ? :))))) Mi-e groaza pentru voi cand incepe CM, nu o sa mai aveti ce scrie de ***, becali, memei ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cdba3133
cdba3133  •  12 Noiembrie 2022, 11:56

Mai bine cumpara pe DINAMO. Costa si mai putin. Succesul este garantat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close