INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

EXCLUSIV Gata, se retrage Mircea Lucescu? Apropiatul lui „Il Luce” anunță: „Poate fi ultimul lui an. Mie asta mi-a spus”

Mircea Lucescu / Sursă foto: Facebook@ Dinamo Kiev
Mircea Lucescu / Sursă foto: Facebook@ Dinamo Kiev

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 13:40 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 16:29

Constantin Anghelache, fost președinte al lui Dinamo și un apropiat de-ai lui Mircea Lucescu, susține că „Il Luce”, 77 de ani, e aproape de a-și lua rămas bun de la fotbal. În prezent pe banca lui Dinamo Kiev, Lucescu ar putea ieși definitiv din scenă în vară.

Bun prieten cu Mircea Lucescu, devenit unul dintre cei mai longevivi tehnicieni din fotbalul mondial, Anghelache consideră că războiul din Ucraina, care a bulversat situația lui Dinamo Kiev, dar și uzura acumualtă de-a lungul timpului l-au convins pe „Il Luce” că a venit momentul să pună stop carierei. 

Atât de zgârcit era! Cum a ajuns Copos să-i dea un Trabant lui Ion Țiriac: „S-a supărat îngrozitor pe el!”
PROFU' DE SPORT
Atât de zgârcit era! Cum a ajuns Copos să-i dea un Trabant lui Ion Țiriac: „S-a supărat îngrozitor pe el!”

Se retrage Mircea Lucescu? Anghelache anunță: „Poate fi ultimul lui an”

„Din punct de vedere personal, Mircea Lucescu face bine. Din punct de vedere al mersului echipei Dinamo Kiev, merge cum se poate, în sensul că echipa joacă pe unde se poate, nu poate avea continuitate, jucătorii străini au plecat și are doar jucători tineri ucraineni.

Mie mi-a spus că poate anul ăsta va fi ultimul său an, că-i ajunge și lui și că trebuie să aibă grijă de el și să se odihnească, să aibă liniște

Proabil că dacă lucrurile vor merge tot așa (n.r. - situația incertă cauzată de războiul din Ucraina), în iarnă mai puțin probabil, dar la vară îi va spune lui Surkis (n.r. - patronul lui Dinamo Kiev): «Dom'le, e bine să ne oprim aici, caută-ți un ucrainean, caută-ți ce vrei și mergem mai departe»”, a spus Anghelache, la GSP Live. 

„Mircea Lucescu pleacă la iarnă de la Dinamo Kiev” » Surse din cadrul clubului: „E nervos și isteric”

Cotidianul online „Football 24” citează o sursă din interiorul clubului Dinamo Kiev potrivit căreia la finele primei părți a sezonului ar urma ca tehnicianului român să i se rezilieze contractul.

Mircea Lucescu are contract cu Dinamo Kiev până-n 2024. Se pare, însă, că nu-l va duce la bun sfârșit.

Cotidianul ucrainean „Football 24” citează surse din interiorul clubului potrivit cărora la iarnă ar urma să se tragă linie în relația Luce - Dinamo.

„Este o chestiune de timp și de preț. Negocierile au început. În decembrie, se vor așeza în sfârșit la masă și vor ajunge la o înțelegere. Rate, numerar, fără numerar - nu asta este ideea. Cea mai importantă este atmosfera din echipă. Iar în momentul de față se poate rezuma în câteva cuvinte: neacceptare completă și reciprocă, respingere. Mircea Lucescu e nervos și isteric. În interiorul clubului se caută vinovați, mai degrabă decât modalități de a depăși momentul”.

1 titluși o Cupă a Ucrainei a câștigat Mircea Lucescu din 2020, de când e antrenor la Dinamo Kiev

3 milioanede euro pe sezon primește Luce la Dinamo Kiev

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV // VIDEO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

EXCLUSIV // VIDEO Atât de zgârcit era! Cum a ajuns Copos să-i dea un Trabant lui Ion Țiriac: „S-a supărat îngrozitor pe el!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  11 Noiembrie 2022, 17:12

Potrivit unor surse din interiorul clubului Dinamo Kyiv, clauza de reziliere va fi achitata in rachete Himars.

rottwailer
rottwailer  •  11 Noiembrie 2022, 14:14

Era timpul! Altfel îl duceți direct in Ghencea Militar!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează