INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

LIVERPOOL // VIDEO OFICIAL Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool: „Nici prin cap nu mi-a trecut să plec de aici” » Până când a semnat

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 14:22

Jürgen Klopp (52 de ani) continuă colaboarea pe termen lung cu Liverpool. Tehnicianul tocmai ce și-a prelungit contractul cu deținătoarea Champions League. 

Campion al Europei în vară şi lider în Premier, managerul german a ajuns la o înţelegere cu conducerea „cormoranilor” pentru a prelungi până în iunie 2024 (cu 2 ani în plus faţă de vechea), anunţul fiind făcut de club pe contul oficial de Twitter. 

Antrenorul de 52 de ani a venit în 2015 pe Anfield Road şi a jucat două finale de Champions consecutiv, câştigând doar două trofee cu „cormoranii”, ultimul în Supercupa Europei. 

„Nici prin cap nu mi-a trecut să plec de-aici. Nu a fost deloc greu să bat palma cu preşedintele Mike Gordon şi a venit vremea să dezvăluim şi public ştirea”, a spus Kloppo.

Vezi și: 

CHAMPIONS LEAGUE // Se anunță optimi de foc! Zinedine Zidane începe bătălia psihologică: „Vom elimina deținătoarea trofeului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nebeleizis
nebeleizis  •  13 Decembrie 2019, 16:37
Postat de cneius pe 13 Decembrie 2019, 15:14

Trebuie adusi si vreo 2/3 jucatori: Firminho e complet iesit din forma, Salah are nevoie de 7 ocazii ca sa dea un gol..

Sa iti dau si numarul de telefon al lui Klopp sa ii spui si ce jucatori eventual ? :)))))))))))) E plin internetul de antrenori din astia ... Apoi, numele e Firmino si nu e chiar deloc iesit din forma. Iar Salah da gol dupa gol, dovada fiind locul 1 in PL si primele 16 in CHL. Deci despre ce vorbesti ? :)))))))))))))))

cneius
cneius  •  13 Decembrie 2019, 15:14

Trebuie adusi si vreo 2/3 jucatori: Firminho e complet iesit din forma, Salah are nevoie de 7 ocazii ca sa dea un gol..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează