INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Llorente la Juventus e aproape rezolvat! » Ce salariu i-a propus gruparea torineză

Contractul lui Llorente cu Bilbao expiră pe 30 iunie.
Contractul lui Llorente cu Bilbao expiră pe 30 iunie.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 ianuarie 2013 18:55

Transferul atacantului Fernando Llorente de la Athletic Bilbao la Juventus e aproape de a fi rezolvat.

Deşi nu s-a făcut niciun anunţ oficial, cotidianul Marca a dezvăluit cifrele mutării: jucătorul bascilor a ajuns deja la o înţelegere cu gruparea torineză pentru un contract valabil timp de patru ani, plus posibilitatea unei prelungiri pe încă un an. În acest timp, salariul lui Llorente va fi de 4,5 milioane de euro.

Singura dilemă este dacă atacantul va pleca pînă la finalul acestei perioade de transferuri sau va fi nevoit să aştepte pînă în vară, cînd îi va expira contractul cu Bilbao.

Juventus este disponibilă să plătească patru milioane de euro celor de la Bilbao pentru un transfer imediat, însă conducerea lui Athletic nu pare convinsă să accepte o sumă atît de mică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Ianuarie 2013, 10:28

Si Chiriches fundasul parnaie costa 13 mil ...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  18 Ianuarie 2013, 22:01
Postat de drimmero pe 18 Ianuarie 2013, 19:13

nu cred ca merita atatia bani, nu e mai bun nici ca Vucinic macar. inteleg ca e un chilipir ca poate fi luat gratis sau aproape gratis dar nu cred ca e varful pe care il cauta Juventus!

e mult peste ce are Juventus in momentul de fata,bineinteles ca este o suma foarte mica pentru Llorente 4 milioane dar decat sa-l piarda gratis la vara....si asa nu prea joaca titular...

nicolaevici
nicolaevici  •  18 Ianuarie 2013, 20:29

Juve ar trebui sa scoata mai multi bani si sa incerce sa-l transfere pe Radamel...cred ca Atletico fara 55 mil euro nu-l lasa sa plece...plus salariu pe vreo 4 ani ...in total juve tre sa scoata vreo 70mil si ar putea sa se bata la Champions League!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează