INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA - ITALIA

După Sensi, Mancini a mai pierdut un jucător! Pellegrini s-a accidentat cu o zi înainte de primul meci de la EURO 2020

Pellegrini s-a accidentat cu o zi înainte de primul meci de la Euro
Pellegrini s-a accidentat cu o zi înainte de primul meci de la Euro

Articol de - Publicat vineri, 11 iunie 2021 10:16 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 10:59

Lorenzo Pellegrini (24 de ani) a suferit recidiva unei accidentării musculare și ratează EURO 2020. Italia îl pierduse deja la mijloc pe Sensi, iar Verratti încă nu s-a refăcut complet.

Cu o zi înaintea debutului la Euro 2020, Italia a trebuit să mai schimbe un jucător, pe ultima sută de metri. Lorenzo Pellegrini ratează turneul final, după ce s-a accidentat joi, la antrenament. 

Exersând loviturile libere, căpitanul Romei a suferit o recidivă la leziunea de primul grad la mușchii flexori ai gambei stângi, pe care a avut-o la mijlocul lunii mai: 

„E o mare dezamăgire, totul din cauza acestei afurisite probleme musculare. Îmi doream foarte mult să fiu la Euro, însă voi susține de pe margine acest grup fantastic. Forza ragazzi!”.

Înlocuit cu Castrovilli

Linia de mijloc a squadrei azzurra continuă astfel să fie afectată, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, Roberto Mancini l-a pierdut și pe Stefano Sensi, substituit deja de Matteo Pessina (Atalanta).

Pellegrini evoluase în mod frecvent la națională cu Mancini, când era apt sau neinfectat cu COVID-19, mijlocașul giallorosso cedându-i locul în lot lui Gaetano Castrovilli, care a preluat numărul 7. 

Fotbalistul Fiorentinei a fost chemat aseară de urgență din vacanță și s-a alăturat selecționatei pentru meciul de oe Olimpico împotriva Turciei. Nici Verratti nu se știe când va fi complet recuperat, dar starul lui PSG a rămas în lot.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Reacție DURĂ la miezul nopții! Președintele Federației Ucrainene: „Cuvintele de pe tricou nu pot dispărea”

Ilie Dumitrescu și-a ales favorita la EURO 2020: „Au o generație supervaloroasă”

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează