INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Los Angeles FC - Los Angeles Galaxy 5-3 // Despărţire obscenă! Zlatan Ibrahimovic a fost provocat și a făcut un gest urât după derby-ul pierdut

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 11:23

Zlatan Ibrahimovic s-a comportat golăneşte faţă de un suporter al adversarilor, după ce a pierdut debyul LA şi a fost eliminat din play-off. 

Plecarea suedezului din MLS pare iminentă.

Zlatan Ibrahimovici părăseşte fotbalul american pe uşa din dos. Atacantul de 38 de ani a dovedit joi seară că nu ştie să piardă, în derbyul Los Angeles-ului. Învins cu Galaxy de rivalii de la FC (3-5), în "optimile" play-off-ului, suedezul nu şi-a mai putut stăpâni nervii când a fost provocat la ieşirea din teren de un fan advers. I-a răspuns urât şi a făcut un insistent gest obscen, atingându-şi organele genitale, incident surprins de camere! 

Este liber la 1 ianuarie 

Suedezul reuşise să înscrie o dată, egalând la 2-2 în minutul 55. Insuficient însă, pentru că mexicanul Vela, ce i-a suflat recordul de goluri în MLS, şi norvegianul Diomande, cu câte o "dublă", au fost mai buni. Pentru ca situaţia tensionată să nu degenereze într-un scandal a trebuit să intervină cineva din stafful lui Galaxy. Va fi cu siguranţă suspendat, doar că sancţiunea s-ar putea să nu mai conteze, Ibra dorind să revină în Europa. Oricum, contractul cu Galaxy îi expiră la sfârşitul anului şi Zlatan n-avea de gând să şi-l mai prelungească.

54de goluri în 59 de meciuri a reuşit Ibrahimovici în MLS pentru LA Galaxy. 31 de reuşite în 31 de partide jucate ca integralist din acest sezon. N-a cucerit însă niciun trofeu în SUA

VEZI ȘI:

AS Roma - Mönchengladbach 1-1 » Scandal cu VAR, penalty halucinant: „E inacceptabil!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  25 Octombrie 2019, 12:52

Zlatan a spus ca vrea sa joace la Napoli...sa vedem daca se duce acolo, ar fi perfect pt napoletani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează