INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Un fost câștigător al „Balonului de Aur” contestă trofeul primit de Messi: „Nu mai înțeleg nimic! De ce n-a câștigat Lewandowski?!”

Lothar Matthaus (60 de ani), câștigătorul „Balonului de Aur” din 1990, contestă trofeul primit de Leo Messi (34 de ani) în acest an. +10   FOTO
Lothar Matthaus (60 de ani), câștigătorul „Balonului de Aur” din 1990, contestă trofeul primit de Leo Messi (34 de ani) în acest an.

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 09:30 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 10:25

Lothar Matthaus (60 de ani), câștigătorul „Balonului de Aur” din 1990, contestă trofeul primit de Leo Messi (34 de ani) în acest an. 

Lupta dintre Leo Messi și Robert Lewandowski pentru „Balonul de Aur” a fost extrem de echilibrată. Starul argentinian a strâs un punctaj total de 613 puncte, în timp ce golgeterul lui Bayern a avut 580.

Cum a fost surprins Robert Lewandowski, în momentul în care Messi era anunțat câștigător al „Balonului de Aur” » Mesajul din miez de noapte al polonezului
Balonul de Aur
Cum a fost surprins Robert Lewandowski, în momentul în care Messi era anunțat câștigător al „Balonului de Aur” » Mesajul din miez de noapte al polonezului

Lothar Matthaus, fostul mare mijlocaș al lui Bayern și al naționalei Germaniei, crede că Lewandowski ar fi meritat mai mult trofeul. 

Lothar Matthaus, după „Balonul de Aur” primit de Leo Messi: „Nu mai înțeleg nimic!”

„Sincer, nu mai înțeleg nimic! Cu tot respectul pentru Messi, nimeni nu ar fi meritat mai mult Balonul de Aur decât Lewandowski. Este fără egal în acești ultimi doi ani. A bătut recordul secolului, cel al lui Gerd Muller, este din nou în fruntea golgheterilor din toate competițiile, i-a depășit pe toți.

Da, Messi a câștigat Copa America, dar este atât de palid la PSG... Pur și simplu nu înțeleg de ce nu a câștigat Lewandowski”, a spus Lothar Matthaus.

Felicitări câștigătorilor galei Balonul de Aur 2021, felicitări și jucătorilor nominalizați. Pentru început, aș dori să-l felicit pe Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur. Eu am obținut premiul pentru cel mai bun atacant al anulului, dar niciun fotbalist nu poate câștiga un premiu individual fără o echipă puternică în spate și fără sprijinul fanilor. Mulțumesc pentru tot.

- Robert Lewandowski

VIDEO Momentul în care Leo Messi primește „Balonul de Aur”

Citește și alte știri despre „Balonul de Aur”: 

Messi, fair-play după ce a câștigat Balonul de Aur: „Tu îl meritai anul trecut!”

În seara decernării Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a făcut scandal: „Redactorul-șef France Football minte!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
2088807144750362
Marcel Pașcalău  •  30 Noiembrie 2021, 18:59

Popescule ești de acord cu un fost câștigător al balonului de aur???? Neamțul zice că Messi trebuia să fie doar spectator la ,,festivități"

ripensistu
ripensistu  •  30 Noiembrie 2021, 16:32

Pesi & Cocalardo sint doua *** penale, iar Lewandowski este un tradator, a mers la buyern, echipa cocalarilor germani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

296839007513707
Cris Juganaru  •  30 Noiembrie 2021, 12:08

Mda! Cu totii stim ca este indubitabil ca, in mod obiectiv, Messi nu merita trofeul anul acesta (Copa America este o competitie de valoare secundara si nu poate fi invocata prin comparatie cu trofeele europene care sunt in favoare lui Lewa, care este intr o forma net superioara lui Messi un ultimi doi ani). Nici cariera lui Messi per ansamblu nu poate fi invocata pt ca acest trofeu priveste performanta si evolutiile la zi. Or, in prezent Messi nu este nici macar in primii 10 jucatori ai lumii. Mult peste el este Cristiano, golgheter in toate marile campionate ale Europei/lumii si care si la 37-38 de ani dovedeste ca este un jucator unic, cel mai eficient din istoria fotbalului, in permanenta in forma si trage orice echipa dupa el, chiar si aflata in criza (spre deosebire de Messi care este chiar el in criza, fiind in prezent un anonim la PSG, ba chiar si in CL de multi ani, facand din Barca o echipa anonima de multi ani in Europa). Dar anul asta nimeni nu merita trofeul mai mult decat Lewa. Destinatia acestui trofeu anul asta reprezinta inechivoc un mare deserviciu facut sportivitatii si, prin asta, chiar lui Messi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează