INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO+FOTO Boloni are o problemă incredibilă la Metz » Un titular a refuzat să joace!

Laszlo Boloni, Foto: Imago Images
Laszlo Boloni, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 14 august 2022 14:09 / Actualizat duminica, 14 august 2022 14:31

Metz a câștigat (2-0 cu Valenciennes) și e pe locul 5 după trei etape, la un punct de lider. Totuși, se confruntă cu o situație stranie: stoperul malian Kiki Kouyate (25 de ani) n-a vrut să intre pe teren, nemulțumit că oficialii clubului i-au refuzat transferul.

Laszlo Boloni stă bine în Ligue 2. Nu a fost startul ideal la Metz, două victorii și o înfrângere, dar e bine, pentru o formație afectată psihic de retrogradarea din prima ligă și preluată în această vară de antrenorul român. E pe locul 5, la numai un punct de liderul Guingamp, cu un golaveraj care dă speranțe: 5-1. 

Ion Crăciunescu, extrem de dur după scandalul lui Istvan Kovacs: „Superficialitate! Imaginea lui la UEFA și FIFA va fi afectată!”
CONFERENCE LEAGUE
Ion Crăciunescu, extrem de dur după scandalul lui Istvan Kovacs: „Superficialitate! Imaginea lui la UEFA și FIFA va fi afectată!”

Laszlo Boloni: „Nu puteam scoate mingea din 16 metri” 

După 2-0 cu Valenciennes, sâmbătă seară, Loți a apreciat la conferință jocul echipei: „Un start bun, e întotdeauna bine când câștigăm”. Tehnicianul a fost mulțumit că „am știut să gestionăm contraatacurile și fazele fixe ale adversarilor”. 

Dar nu a trecut cu vederea perioada dificilă din repriza secundă: „Au fost vreo opt minute când a existat o presiune reală asupra careului nostru. A fost greu, nu puteam scoate mingea din 16 metri. Din fericire, am reușit noi să contrăm, la final”. 

Laszlo Boloni: „Absența lui Kouyate? Decizia jucătorului” 

Boloni se confruntă însă cu alt gen de probleme la Metz. Fundașul malian Kiki Kouyate, unul dintre cei mai buni vișinii, a refuzat să joace cu Valenciennes, au dezvăluit L'Equipe și Le Republicain Lorrain. 

Stoperul era supărat că Dylan Bronn, fostul său coleg din centrul defensivei, a plecat la Salernitana pentru un milion de euro, iar lui i s-a refuzat transferul, deși clubul italian făcuse o ofertă mai mare pentru el. 

Absența lui Kouyate? A fost decizia jucătorului. E o piesă importantă la noi, dar văzând starea sa psihică, nu și-a asumat riscul de a intra pe teren”, a explicat antrenorul. „Sunt convins totuși că e un băiat care ascultă. Îi vrem binele și vom găsi cea mai bună cale, pentru că merită”. 

Laszlo Boloni a atenționat însă: „Sunt lucruri pe care trebuie să le respectăm. Cel mai important este colectivul”

+22 FOTO
  • Sursă foto: Facebook @FC Metz

Laszlo Boloni: „Antrenorul trebuie să accepte anumite lucruri” 

Boloni nu e mulțumit de activitatea clubului în mercato. Bronn a fost vândut, Boubacar Traore va fi și el cedat, probabil, potrivit Le Republicain Lorrain, și achizițiile nu sunt chiar cele dorite de Loți. 

Antrenorul trebuie să accepte anumite lucruri... Inclusiv situația financiară”, a afirmat el, încercând să protejeze totuși Metz, cel puțin în fața presei.

VIDEO. Moment tensionat între Boloni și Ionel Ganea. Viorel Hexan: „I-a spus că nu mai urcă în autocar”

Citește și:

Ionela Cozmiuc, AUR la simplu feminin, categoria ușoară. Avem a patra medalie de aur la Campionatul European de Canotaj » Mai avem o finală azi

Primul „scurtcircuit” între acționarii Rapidului și Mutu, după înfrângerea de pe „Ilie Oană”: „Noi trebuia să facem mai mult”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 August 2022, 21:24

...ce de comentarii !...pe nimeni nu intereseaza acest antrenor obosit cu echipa lui de la Metz ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează