INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Loți Boloni s-a supărat la Metz: „Am văzut lucruri rele. Mă deranjează!”

Laszlo Boloni, Foto: Facebook
Laszlo Boloni, Foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 11:43 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 12:23

Laszlo Boloni, antrenorul în vârstă de 69 de ani, e nervos de la al doilea amical la Metz, 3-3 cu Sedan: „Nu poți fi niciodată mulțumit când iei goluri. Unul, două, trei sau cinci, nu contează. Mă deranjează!”.

Tehnicianul român mai are doar două săptămâni de pregătire la Metz înaintea startului Ligue 2 și e deja nervos. La ultimul amical, apărarea lui a cedat de trei ori cu Sedan, o echipă din National (D3), 3-3. 

Cât crede Florin Tănase că valorează în acest moment: „Aș plăti suma asta și m-aș cumpăra imediat!”
FCSB
Cât crede Florin Tănase că valorează în acest moment: „Aș plăti suma asta și m-aș cumpăra imediat!”

Loți Boloni: „Nu știm să ne corectăm anumite slăbiciuni” 

„Am văzut multe lucruri rele, greșite”, a declarat antrenorul în vârstă de 69 de ani pentru Le Republicain Lorrain. „Nu poți fi niciodată mulțumit când iei goluri. Unul, două, trei sau cinci, nu contează. Mă deranjează!”. 

Loți are și alte motive de supărare: „Dincolo de rezultat, nu-mi place că nu știm să ne corectăm anumite slăbiciuni. De exemplu, când conducem cu 2-0, nu gestionăm situația în mintea noastră”. 

Și-a amintit ce a observat din analiza stagiunii precedente, la retrogradare: „Asta am văzut și sezonul trecut, nu-i așa? Avem o problemă de superficialitate...”. 

Loți Boloni: „Trebuie să facem apărarea mai puternică” 

Reporterul l-a întrebat dacă Metz nu are nevoie de întăriri în defensivă. I-a răspuns zâmbind: „Sigur că da. Mulțumesc pentru sfat". A adăugat, după o mică pauză: „Evident că trebuie să facem apărarea mai puternică”

Lucrurile rele sunt, de asemenea, informații pe care trebuie să le folosim pentru a face pași înainte. Trebuie să ținem cont și de informațiile negative. 

- Laszlo Bölöni, antrenor Metz

VIDEO. Rezumat Metz vs. Sedan (3-3)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Transferul verii în Premier League a devenit ținta ironiilor, după un singur meci

Acord pentru transferul brazilianului dorit de Xavi » Barcelona plătește 65 de milioane de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  14 Iulie 2022, 10:18

Haide la Cfr :)) E loc :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează