INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DOPAJ

Lovitură de teatru în cazul de dopaj al lui Giuseppe Rossi: "Vreau să fac în continuare ceea ce iubesc"

Giuseppe Rossi // FOTO: Guliver/Getty Images
Giuseppe Rossi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 12:55

Italianul Giuseppe Rossi, 31 de ani, depistat pozitiv la un control antidoping efectuat în luna mai, a primit o veste foarte bună. A scăpat de suspendarea de un an și a primit doar o mustrare, urmând să revină pe teren. 

"S-a terminat un coşmar de 4 luni. Acum vreau doar să mă gândesc la fotbal şi să fac în continuare ceea ce iubesc mai mult decât orice", a transmis fotbalistul prin intermediul contului personal de Twitter.

În sezonul trecut din Serie A, fotbalistul italian fusese depistat pozitiv cu dorzolamidă, un diuretic sancționat de majoritatea instituțiilor antidoping, mai ales când este folosit în combinație cu timolol. Totuși, folosită simplu, este acceptată în majoritatea cazurilor.

Agenția Italiană Antidoping ceruse o suspendare de un an, însă cerința a fost anulată în urma deciziei dictate luni.

Giuseppe Rossi, liber de contract, a evoluat de-a lungul carierei pentru Manchester United, Newcastle, Parma, Villareal, Fiorentina, Levante, Celta Vigo și Genoa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează