INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Lovitură pentru Juventus » Dybala, out o lună! Ratează meciul cu Tottenham?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 12:30

Accidentat sâmbătă, în Cagliari - Juventus 0-1, când a părăsit terenul în lacrimi, Paulo Dybala are o leziune la mușchii flexori ai coapsei drepte și poate lipsi până la 40 de zile. Turul din ”optimile” Ligii, cu Tottenham, e pe 13 februarie.

Juventus e în mare pericol să joace turul "optimilor" Ligii, acasă contra lui Tottenham, fără Paulo Dybala. Nu a fost o ruptură musculară gravă, dar accidentarea suferită sâmbătă, la Cagliari, îl scoate cel puțin o lună din circuit pe argentinian. "30-40 de zile out, dar încearcă o refacere miraculoasă", anunță Gazzetta dello Sport.

Atacantul bianconero a suferit o leziune de nivel mediu la flexorii coapsei drepte, ieșind în lacrimi din teren, și va rata sigur 5 partide din Serie A, între care deplasările cu Atalanta și Fiorentina. La același picior, dar la bicepsul femural, a mai avut o accidentare în octombrie 2016, iar Dybala a revenit pe gazon după 46 de zile și de-atunci nu a mai avut probleme serioase. Prima manșă cu echipa lui Pochettino este pe 13 februarie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează