INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Lovitură uriaşă pentru Tottenham » Vestea primită de Harry Kane înaintea partidei cu Manchester United

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 10:18

Harry Kane, atacantul de 24 de ani al lui Tottenham, a suferit o accidentare la tendon în partida din etapă trecută, contra lui Liverpool, scor 4-1, şi va fi indisponibil pentru duelul de astăzi, cu Manchester United.

Fotbalistul englez trece printr-o perioadă fantastică la Tottenham, reuşind să înscrie 13 goluri în cele 12 partide jucate în acest sezon. Totuşi, Mauricio Pochettino, managerul de la Spurs, consideră că formaţia sa poate face un meci mare pe Old Trafford, chiar şi fără Kane.

"Întotdeauna cred că putem învinge pe oricine, cu un jucător sau altul. În sezonul trecut, în perioada când Kane a fost accidentat, puteţi vedea statisticile jocurilor fără el, cât am câştigat şi cât am pierdut.

Da, îmi pare rău pentru că este atacantul nostru principal şi unul dintre cei mai buni din Europa, din lume, şi este clar că ne va lipsi. Nu pot să fiu nebun să spun altceva.

Întodeauna îmi doresc toţi jucătorii disponibili. Cred în colectiv, în lot. De-a lungul sezonului apar şi astfel de probleme şi trebuie să ai încredere în toţi jucătorii. Am mai jucat fără Harry şi înainte. Îl avem pe Fernando Llorente, iar dacă vă amintiţi, în sezonul trecut, Harry a lipsit în multe meciuri şi am jucat cu Son în locul său. Este vorba despre găsirea celei mai bune soluţii pentru echipă.", a declarat tehnicianul argentinian, potrivit Sky.

Întrebat despre durata absenţei lui Kane de pe teren, Pochettino spune că nu este vorba despre ceva grav, însă, chiar şi aşa, nu este sigur că acesta va putea fi recuperat pentru marele meci de miercuri, contra lui Real Madrid, din Champions League.

"Este o accidentare minoră, foarte mică, dar nu ne putem asuma riscuri pentru meciul cu Manchester United. Vom vedea după ce va fi pentru jocul de miercuri, cu Real Madrid.", a mai spus acesta.

Partida dintre Manchester United se joacă astăzi, de la ora 14:30, și poate fi urmărită în format liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  28 Octombrie 2017, 14:00

Dar daca lovitura nu e "uriasa" ? Iti dai singur palmele pe care le meriti,pentru agresarea limbii romane ?

ucluj2011
ucluj2011  •  28 Octombrie 2017, 11:57

MINCIUNI. Ei știu că oricum vor mînca bătaie de la Manchester United și inventează accidentări ca să aibe motiv de scuze după meci..... "Păi dacă juca și Kane.... îi rupeam pe Manchester" , vor spune ei după meci!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează