INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Luca Toni: "Nu ştiu dacă mai rămîn la Bayern în sezonul viitor" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Atacantul italian Luca Toni a afirmat în presa germană de joi că nu ştie dacă va mai juca în sezonul viitor tot la Bayern Munchen, informează AFP.

Bayern l-a transferat recent pe germanul Mario Gomez, pentru care a plătit 30 de milioane de euro, iar Toni spune că nu ştie ce se va întâmpla din sezonul viitor. "Nu ştiu dacă voi mai rămâne, trebuie să discut cu oficialii lui Bayern", a spus internaţionalul italian, care în prezent se află în Africa de Sud, unde Italia va juca la Cupa Confederaţiilor.

El a spus miercuri, în presa italiană, că FC Barcelona, antrenată de fostul său coleg de la Brescia, Josep Guardiola, vrea să-l transfere.

Managerul general al clubului german, Uli Honess, a afirmat în ediţia de joi a Kicker că Bayern nu îl va mai transfera pe portarul Manuel Neuer. "Schalke 04 nu ne-a dat nicio veste. Pentru noi, cazul Neuer este închis", a explicat oficialul echipei.

Bayern Munchen a fost interesată de transferul lui Neuer, în vârstă de 23 de ani, care putea să fie înlocuitorul lui Michael Rensing. Honess a adăugat că transferul internaţionalului croat Daniel Pranjic, de la Heerenveen, nu este finalizat, şi a anunţat gruparea olandeză că trebuie să se grăbească dacă vrea ca tranzacţia să se realizeze.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează