INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR DONEŢK

Lucescu a mai luat un brazilian de viitor: Alan Patrick de la Santos!

Alan Patrick
Alan Patrick

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 26 iunie 2011 12:31

Echipa lui Mircea Lucescu tocmai l-a transferat pe Alan Patrick de la Santos, proaspăt cîştigător al Copa Libertadores. Mijlocaşul de 20 ani a semnat pe cinci sezoane cu formaţia ucraineană, şi i-a costat patru milioane de euro.

Autor a 7 goluri în 39 de meciuri sezonul trecut, internaţionalul brazilian se va reuni cu mai mulţi compatrioţi la formaţia din Doneţk. Lucescu are sub comandă alţi opt jucători din ţara cafelei: Fernandinho, Jadson, Luiz Adriano, Douglas Costa, Alex Teixeira, Dentinho, Bruno şi Wilian.

Ultimul, declarat jucătorul străin al anului în Ucraina, a primit liber la transfer de la patronul Rinat Ahmetov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
marius_iulian
marius_iulian  •  26 Iunie 2011, 13:14

pai gsp, jucator de valoare si f.f.f.f talentat este Lucas de la Sao Paolo mijlocas de banda de doar 18 ani si titular incontestabil, nu ca acest patrik pe care l-a luat marele tzigan in ucraina.La Lucas nici macar nu poate sa viseze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează