INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIU PENTRU LUCESCU SR.

Lucescu, desemnat cel mai bun antrenor în Ucraina al doilea an la rînd!

mircea lucescu
mircea lucescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Mircea Lucescu, antrenorul român al echipei Şahtior Doneţk, a fost ales cel mai bun tehnician al campionatului ucrainean în sezonul 2009/2010 potrivit unui top realizat de Ucrainean Premier League (UPL), informează site-ul grupării din Doneţk, citat de Mediafax.

UPL a efectuat un sondaj special care a implicat cluburile din prima divizie dar şi suporterii, pentru a desemna cîştigătorii sezonului 2009/2010. Lucescu a primit și sezonul trecut premiul pentru cel mai bun antrenor al campionatului Ucrainei, an în care a cîștigat Europa League cu Șahtior.

Ceilalţi cîştigători din prima ligă a Ucrainei, conform topului realizat de UPL, au fost următorii: cel mai bun jucător - Darijo Srna (Şahtior), cel mai bun portar - Andriy Pyatov (Şahtior), cel mai bun arbitru - Victor Șvetsov.

Toţi câştigătorii vor fi premiaţi într-o ceremonie ce va avea loc la 4 iunie înaintea Supercupei Ucrainei, dintre Şahtior Doneţk şi Tavria Simferopol, de pe arena din Zaporoje.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vlad_steaua_1986
vlad_steaua_1986  •  30 Iunie 2010, 16:13

De ce ma tomita ?

tomita_1965
tomita_1965  •  30 Iunie 2010, 16:04

mama ce fericit ie(sa io trag)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează