INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VFB STUTTGART

Lucescu Jr: "Nu am fost în Germania special pentru Marica"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Selecţionerul a fost prezent pe Allianz Arena pentru a urmări duelul dintre Bayern şi VFB Stuttgart, (1-2) însă a ratat întîlnirea cu Ciprian Marica, autorul golului decisiv al partidei.

"De această dată nu am fost în Germania special pentru Marica. Pentru el am mers cu alte ocazii în Germania. Am vorbit însă la telefon, i-am spus cum am văzut partida, evoluţia lui... A rămas că mergem să mâncăm împreună a doua zi, la amiază, dar antrenamentul lui s-a prelungit.

N-am putut pătrunde în zona vestiarelor, fiindcă am avut bilet la tribuna întâi, şi nu la zona VIP. Cu tichetul respectiv, nu am avut acces în zonele importante de pe „Allianz Arena”.

Repet, drumul meu în Germania nu a reprezentat o acţiune oficială. M-am dus la meci ca persoană privată, împreună cu un prieten, este vorba despre patronul firmei de construcţii Avantgarden. Este sas şi ţine cu Bayern München", a declarat Răzvan Lucescu în Evz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează