INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Luciano Moggi: „Massimiliano Allegri va aduce titlul pentru Manchester United în următoarele două sezoane”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 16:05

Luciano Moggi, fostul director sportiv al lui Juventus, opinează că Massimiliano Allegri (52 de ani) e antrenorul ideal pentru Manchester United. 

„Allegri e cea mai bună variantă posibilă pentru United. Cu tot respectul pentru Moyes sau Solskjaer, Max e mai bun decât amândoi.  

El va aduce din nou trofee la United și o va face să concureze de la egal la egal cu Juventus, Real Madrid, Barcelona și Liverpool. Sunt sigur că în maximum doi ani, cu el pe bancă, United va câștiga titlul în Premier League”, a declarat Moggi, conform The Sun.

Allegri e disponibil

Massimiliano Allegri și-a început cariera de antrenor la Aglianese. Le-a pregătit apoi pe SPAL, Grosseto, Sassuolo, Cagliari, AC Milan și Juventus.

Luciano Moggi: „Massimiliano Allegri va aduce titlul pentru Manchester United în următoarele două sezoane”


Cu Milan a câștigat un tilu și o Supercupă a Italiei, în timp ce cu Juventus are în palmares 5 campionate, 4 Cupe, 2 Supercupe și două finale de Liga Campionilor. În acest moment este liber de contract.

Vezi și:

FC BARCELONA // El e pregătit să devină antrenorul catalanilor: „Are o clauză în contract. Dacă îl vor, poate pleca oricând”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2214141858613810
Dorin Scheffel  •  20 Octombrie 2019, 18:04

Norvegianul Solskjaer a batut penaltiul din Norvegia-Romania pe 11.06.2003. Complicitate la crima organizata Filiera scandinavica pe vreme in care suedezul Johansson era Presedinte UEFA. In acel meci slovacul Lubos Michel acorda 11 metri impotriva Romaniei dupa un hent al atacantului norvegian Carew. Toata lumea a vazut toti norvegienii au aplaudat (complicitate la nivel national!). A doua zi Carew recunostea in presa ca a fost o minciuna, dar miza era prea mare pentru a mai fi si corect! Emil Gradinescu a comentat meciul:"un egal mincinos"! Aceiasi norvegieni ne acuza astazi copii de rasism, ne acuza pe noi ca popor, cum ca am fi rasisti. Antrenorul lor suedez Lagerback Lars aduce acuze nepermise la conferinta de presa dupa meciul Romania-Norvegia 2019 impotriva gazdelor prea ospitaliere cu astfel de "personaje". Burleanu are dreptate, trebuie sesizata UEFA dupa aceste de derapaje discriminatorii ale nordicilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează