INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Nu i-a venit să creadă » Ce a pățit Luciano Spalletti în Napoli

Luciano Spalletti // FOTO: Imago
Luciano Spalletti // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 14:06 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 14:22

Fiatul Panda al lui Lucian Spaletti, antrenorul lui Napoli, a dispărut din fața hotelului unde era parcat, în centrul orașului. Și soției mijlocaşului Demme i-a fost furat un Fiat 500.

Liderul cu punctaj maxim din Serie A are probleme în afara gazonului. Luciano Spalletti a rămas fără una dintre mașini înaintea partidei cu Torino, de mâine. Fiatul Panda i-a fost furat din fața hotelui Britannique, situat în centrul orașului Napoli. 

În această dimineață, nu și-a mai găsit autoutilitara parcată pe bulevardul Vittorio Emanuele. Aseară, a ajuns târziu la hotel și nu a mai băgat-o în garaj, cum proceda de obicei, pentru a ajunge mai repede astăzi în cantonamentul de la Castel Volturno.

Spaletti, denunț la poliție după ce i-a fost furată mașina

Iar dimineața, în jurul orei opt, când a coborât să plece, nu și-a mai găsit Fiatul, preferat Mercedesului său, lăsat acasă la Firenze. Așa că înainte să meargă la cantonament a trebuit să denunțe evenimentul neplăcut forțelor de ordine. 

Doar cu câteva zile mai devreme, și mașina soției mijlocașului german Demme fusese sustrasă, un Fiat 500. Poliția a deschis deja o anchetă și pe baza reclamației lui Demme, urmând să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului. Deocamdată, nu există suspiciunea unei corelări între cele două jafuri. 

VIDEO Cele mai tari momente ale lui Hamsik la Napoli

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un star de la City l-a iritat pe Guardiola: „Nu-i convine? Eu nu fac echipa pentru el!”

Videoclipul viral cu Erling Haaland este FAKE?! Italienii au găsit 3 detalii cu care demolează mitul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  16 Octombrie 2021, 15:13

In Napoli se fura 30 de masini pe zi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează