INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

video Un star de la City l-a iritat pe Guardiola: „Nu-i convine? Eu nu fac echipa pentru el!”

Raheem Sterling (26 de ani) nu mai e un titular incontestabil la Manchester City și ar vrea să plece de pe Etihad. Pep Guardiola (50), antrenorul „cetățenilor”, a comentat declarațiile extremei.
Raheem Sterling (26 de ani) nu mai e un titular incontestabil la Manchester City și ar vrea să plece de pe Etihad. Pep Guardiola (50), antrenorul „cetățenilor”, a comentat declarațiile extremei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 17:11 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 17:45

Raheem Sterling (26 de ani) nu mai e titular incontestabil la Manchester City și ar vrea să plece de pe Etihad. Pep Guardiola (50), antrenorul „cetățenilor”, a comentat intenția extremei.

Ieri, Sterling a admis că și-ar dori o nouă aventură în viitorul apropiat: „Dacă se ivește o opțiune bună, aș fi deschis să spun da. Am visat mereu să joc în străinătate. Aș fi încântat de o astfel de provocare”.

Azi, într-o conferință de presă, Guardiola a replicat: „Sterling e jucătorul nostru, unul foarte important. Vreau ca el să fie mulțumit că e aici, așa cum vreau de la toți fotbaliștii. Dacă nu e, trebuie să ia cea mai bună decizie pentru el. Eu nu fac echipa pentru a mulțumi jucătorii. Niciodată! Mă gândesc doar la ce e mai bine pentru echipă! El concurează cu Grealish, Foden, Torres, Jesus, Mahrez, Bernardo, asta e realitatea. Trebuie să vorbească pe teren”.

Raheem Sterling, tentat să plece de la Manchester City

Atât Sterling, cât și Guardiola își încheie contractele cu City în iunie 2023. Catalanul a anunțat deja că nu-și va mai prelungi înțelegerea cu campioana Angliei.

Sterling a venit la Manchester City în iulie 2015 de la Liverpool, pentru 60 de milioane de euro. A adunat în tricoul „cetățenilor” 115 goluri și 89 de pase decisive în 302 partide oficiale. Are în palmares, printre altele, 3 titluri de campion.

461 de minutea adunat Sterling la City în acest sezon (1 gol). În comparație, Bernardo Silva a bifat 655 de minute

Numele lui Pep Guardiola apare în Pandora Papers

Pep Guardiola apare în investigația Pandora Papers, o anchetă care dezvăluie cum își ascund bogații lumii banii în conturile off-shore. Tehnicianul lui Manchester City este acuzat că deține un cont bancar nedeclarat în Andorra încă din 2012, pentru a profita de o amnistie fiscală, informează publicațiile La Sexta și El Pais - detalii, pe larg, AICI.

VIDEO. Golurile reușite de Sterling sezonul trecut:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Golul lui Mbappe din finala Nations League schimbă regulile! UEFA vrea să revizuiască din nou ofsaidul

Neymar 70 » Cum s-a transformat starul brazilian de la „idiot” la „liderul așteptat” în numai 4 zile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  15 Octombrie 2021, 21:00

Fotbalisti cu bani mult, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează