INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA - BAYERN 0-1

DORTMUND - BAYERN 0-1. Înfrângerea i-a fost fatală: Lucien Favre, OUT de la Borussia! Marele favorit să-i ia locul

Lucien Favre, la ultimul sezon la Borussia // FOTO: Guliver/GettyImages +11   FOTO
Lucien Favre, la ultimul sezon la Borussia // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 09:35

Borussia Dortmund a pierdut derby-ul cu Bayern, 0-1, iar tabloidul Bild anunță că Lucien Favre nu va mai fi sezonul viitor pe banca Borussiei. Clubul l-a contactat deja pe Niko Kovac, fostul antrenor al lui Bayern, dar preferat ar fi Julian Nagelsmann.

Eliminată din Liga Campionilor și din Cupa Germaniei, Borussia Dortmund a ieșit practic și din cursa pentru titlu, după 0-1 cu liderul Bayern. E la 7 puncte de campioana en titre, iar fundașul Mats Hummels a fost cât se poate de clar: „De acum încolo, Bayern decide!".

Inclusiv antrenorul Lucien Favre pare să fi depus armele: „Va fi foarte, foarte greu. Șapte puncte în 6 etape rămase vor fi brutal de greu de recuperat".

Borussia are 2 antrenori pe listă: Kovac si Nagelsmann

Tehnicianul elvețian al galben-negrilor a lăsat totodată senzația că nu mai este sigur de postul său: „Vom vorbi și despre viitorul meu în câteva săptămâni". Tabloidul Bild dă însă verdictul de pe acum: „Favre a capitulat. Nu e antrenor de titlu. Șefilor săi nu le va fi de ajuns doar calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor".

DORTMUND - BAYERN 0-1. Înfrângerea i-a fost fatală: Lucien Favre, OUT de la Borussia! Marele favorit să-i ia locul
Julian Nagelsmann // FOTO: Guliver/GettyImages

Reporterii amintitului cotidian au aflat că Borussia și-a pus deja problema înlocuirii sale: „Niko Kovac, demis de Bayern toamna trecută, a fost contactat cu mai multe luni în urmă. Dar marele favorit este Julian Nagelsmann, de la RB Leipzig". 

2021e anul în care-i expiră contractul lui Favre la Dortmund

FOTO. Imagini spectaculoase de la derby-ul Borussia - Bayern 

+7 FOTO

VIDEO. Adrian Porumboiu, reacție incredibilă la GSP Live, după reluarea Bundesliga: „E ca o partidă de sex prea protejată”

Citește mai multe știri din Bundesliga: 

Lukaku și Berbatov, impresionați de un star din Dortmund - Bayern: „Dacă am face întrecere, eu aș fi la linia de start când el ar termina cursa”

Leverkusen, umilită după 12 meciuri fără înfrângere! Spectacol total în Frankfurt - Freiburg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
211966003114876
Matei Stefan  •  27 Mai 2020, 18:44

dinamo era cea mai urata ekipa din romania,aveu cei mai mari cotonogari cred ca din europa,dinu ***fara sa ne ascundem si craiova a fost avantajata sa fim seriosi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10211604063565289
Stefan Patriche  •  27 Mai 2020, 17:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mister_ilie
mister_ilie  •  27 Mai 2020, 12:29

O auziti prima oara aici - in momentul de fata sunt in drum spre Dortmund, am primit aseara derogare de la Raed Arafat. Din pacate nu va pot divulga scopul vizitei, tot ce pot sa va zic este ca am vazut deja catedrala, iar culesul de sparanghel nu se numara printre interesele mele.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează