INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Conflict pentru antrenor. Tottenham ar putea deturna un nume mare dorit și de Chelsea

Oficialii lui Tottenham, prima discuție cu Luis Enrique în această săptămână. Foto: Imago Images
Oficialii lui Tottenham, prima discuție cu Luis Enrique în această săptămână. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 15:25 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 15:25

Luis Enrique (52 de ani) a fost aproape de a semna cu Chelsea la începutul lunii, dar mutarea pe Stamford Bridge nu s-a realizat. Și spaniolul negociază acum cu Tottenham. Ar putea ajunge în nordul Londrei.

Pe 2 aprilie, Graham Potter a fost demis după doar șapte luni ca manager al lui Chelsea. Ultima înfrângere, a 11-a în jumătate de an, 0-2 cu Aston Villa pe Stamford Bridge, a însemnat și ultimul meci al său pe banca albaștrilor.

Bătaie în Ghencea înainte de Steaua - Dinamo » Jandarmii i-au despărțit pe suporteri: „Conduși la secțiile de poliție”
STEAUA - DINAMO
Bătaie în Ghencea înainte de Steaua - Dinamo » Jandarmii i-au despărțit pe suporteri: „Conduși la secțiile de poliție”

Tratativele Luis Enrique - Chelsea nu s-au concretizat

În săptămâna ce a urmat, și presa engleză, și cea spaniolă au anunțat cine va prelua echipa londoneză. Luis Enrique, 52 de ani, liber de contract după despărțirea de La Roja, naționala care dezamăgise la Mondialul din Qatar.

Surprinzător, deși s-a întâlnit cu Todd Boehly și a negociat cu proprietarul lui Chelsea, mutarea nu s-a realizat atunci. Se pare că antrenorul a ezitat să dea un răspuns concret, imediat, și acordul s-a amânat pentru vară. 

Din acest motiv, „The Blues” au oficializat pe 6 aprilie numirea lui Frank Lampard, interimar, până la sfârșitul stagiunii. Fostul mare jucător al lui Chelsea întorcându-se în locul în care fusese demis cu doi ani înainte.

Oficialii lui Tottenham, prima discuție cu Luis Enrique în această săptămână

Miliardarul american nu a renunțat la ideea de a-l aduce pe Luis Enrique începând din sezonul viitor. Dar este posibil să apară o problemă în viitorul apropiat. Un conflict între două dintre principalele grupări ale Londrei. O luptă Chelsea - Tottenham pentru noul tehnician.

Potrivit Daily Telegraph, și Spurs îl vor mult pe „Lucho”. Nici ei nu au manager, după demiterea lui Antonio Conte. Momentan, până la sfârșitul sezonului, îl au tot interimar pe italianul Cristian Stellini, fostul asistent al lui Conte.

Chiar în această săptămână, oficialii lui Tottenham vor avea o primă discuție cu tehnicianul asturian. Nu ar fi exclus ca Daniel Levy, președintele lui Spurs, să ajungă la o înțelegere cu Enrique.

Duel și pentru Julian Nagelsmann

Acesta nu este singurul nume pentru care se duelează cele două cluburi londoneze. Julian Nagelsmann este altul. Demis pe 24 martie de Bayern, germanul are însă două dezavantaje față de spaniol. Vârsta, în primul rând, este considerat prea tânăr, la 35 de ani. 

În plus, deși îndepărtat de la prima echipă, Nagelsmann a rămas sub contract cu bavarezii până în 2026. Și cine îl vrea va trebui să plătească o sumă pentru a-i despăgubi pe munchenezi.

Citește și:

Erling Haaland are și trucuri „murdare” în joc. Ce face bombardierul lui Manchester City în duelurile feroce cu stoperii adverși

Pep Guardiola a lăudat stilul de joc impus de un fost jucător din Liga 1, actual antrenor în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  18 Aprilie 2023, 16:49

Oricare dintre astea doua e locul unde te duci, iti iei banii, si iti închei cariera. Money talks.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează