INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VOCEA SPECIALISTULUI

Luis Figo - "Mourinho s-ar potrivi cu stilul Real Madrid"

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Director pe probleme internaţionale în cadrul grupării milaneze, Luis Figo, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că Jose Mourinho se simte fericit la Internazionale, dar s-ar încadra foarte bine printre valorile prezente la Real Madrid.

 

"Mourinho se potriveşte foarte bine cu stilul Real Madrid. Este un antrenor învingător şi are mentalitatea de a învinge permanent. Nu oboseşte din a cîştiga trofee. Eu văd că Jose este mulţumit de viaţa la Inter Milano, dar despre viitorul său el ştie cel mai bine", a declarat fostul căpitan al "naţionalei" lusitane.

Figo, 37 de ani, a fost "decarul" lui Real Madrid (2000-2005), după care a trecut la Inter Milano (2005-2009), în prezent fiind în staff-ul administrativ al italienilor.

 

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (2)
 •  20 Mai 2010, 08:09

Ce stie Figo de stilul Real-ului...vorbeste sa nu adoarma...Manolo Sanchís, legenda a Madrid-ului cu 18 sezoane, a zis ca echipele lui Mourinho nu joaca cum isi doreste Bernabeu. Rafa Benitez, fost antrenor la Real Madrid B, Youth, U-19, a zis ca Mourinho nu e potrivit pentru Madrid.

 •  19 Mai 2010, 18:57

Esti tanar si ai nevoie de bani? Vrei sa lucrezi independent fara program si fara un sef deasupra capului? Ai dori un salariu bun? Daca la aceste intrebari raspunsul e afirmativ ai nevoie de alternativa pe care eu ti-o ofer...Aceasta consta mai mult in folosirea casutei de posta electronica.Daca esti dornic si iti dai toata silinta poti castiga incepand cu 75$ pe saptamana si poti ajunge chiar la 1000$.Asta in functie de cat de mult timp esti dispus sa oferi acestui job.Pentru mai multe detalii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează