INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Luis Suarez a fugit de sărăcie la 16 ani: ”Reparam mașini ca să trăiesc!”

Luis Suarez, 28 de ani, alături de Sofia, iubita din tinerețe și actuala nevastă, cu care are 2 copii, Delfina și Benjamin
Luis Suarez, 28 de ani, alături de Sofia, iubita din tinerețe și actuala nevastă, cu care are 2 copii, Delfina și Benjamin

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 00:00

Într-un interviu pentru Canal 10 din Uruguay, ”Pistolarul” dezvăluie cum Sofia, actuala sa soție, i-a schimbat capital destinul: ”M-a ajutat și cu bani și să înțeleg că nu-s un măgar”.

Luis Suarez a cucerit Parisul cu execuțiile sale magice, propulsînd Barca către semifinalele Ligii. Dar pînă să devină starul actual, "Pistolarul" a trebuit să lupte cu destinul și să fugă de sărăcia la care era condamnat în Uruguay. L-a salvat iubita din copilărie, pe care a urmat-o în Barcelona la 16 ani. Odiseea lui ar putea constitui subiect de film, drumul spre Catalunya fiind plin de peripeții.

"În noaptea dinaintea plecării, am plîns nonstop cu Sofia. A doua zi, aveam meci și tot plîngeam în pat. N-aveam bani să-i urmez familia. Mi-a dat 70 $ unul dintre frați, așa am făcut rost de bilet. Dar m-am rătăcit. Sofia mă aștepta pe aeroport și eu eram prizonier în vamă. Noroc cu pachetul din valiză, cu adresa și telefonul tatălui ei", dezvăluie al patrulea dintre cei 7 frați Suarez. "Nu mi-e jenă să spun că la 11, 12, 13 ani reparam mașini cu bunicul ca s-aduc acasă bani de mîncare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează