INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URUGUAY

Luis Suarez a jucat două meciuri cu mâna fracturată la Copa América! Medicii Uruguayului au ascuns accidentarea

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 09:55

Atacantul Luis Suarez (32 de ani) s-a accidentat în partida cu Japonia, dar doctorul naționalei celeste a ascuns leziunea sa până la întoarcerea acasă.

Pe 21 iunie, prima zi după ce Uruguay jucase contra Japoniei (2-2) la Copa América, Luis Suárez a fost la spital și, la radiografie, s-a văzut exact ce are. Iar presa braziliană a aflat și a dezvăluit că atacantul a suferit o fractură la al patrulea metacarpian al mâinii stângi.

Numai că, imediat, doctorul naționalei, Alberto Pan, a apărut la o conferință de presă, dezmințind această leziune: „Nu are fractură. Durerea nu e mare. I-am pus o atelă și nu există riscul ca accidentarea să se agraveze”.

Suárez a apărut pe teren cu mâna stângă bandajată. Așa a jucat și cu Chile, în ultimul meci din grupă, și cu Peru, în „sferturi”, când Uruguayul a fost eliminat la penaltyuri, și vârful Barcelonei a ratat prima lovitură de pedeapsă.

Odată ce competiția s-a încheiat pentru naționala celeste, s-a confirmat și la Montevideo accidentarea. Fractură la al patrulea metacarpian. 

2 goluri a marcat Luis Suárez la această Copa América: la 4-0 cu Ecuador și 2-2 cu Japonia

Citește și:

Neymar la Barcelona nu mai e o utopie » Un jurnalist a divulgat revenirea starului pe Camp Nou: „Totul este gata”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează