INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A marcat al 3-lea cel mai rapid hattrick, apoi și-a rupt piciorul! Echipa lui a fost egalată acasă, de la 3-0 în repriza secundă

Luis Suarez, Almeria
Luis Suarez, Almeria

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 17:08 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 17:34

Luis Suarez (25 de ani), atacantul de la Almeria, a reușit trei goluri înaintea pauzei, semnând al treilea cel mai rapid hattrick din istoria La Liga în acest secol. Columbianul nu a terminat în teren meciul cu Granada (3-3), fiind scos pe targă după ce și-a fracturat peroneul!

De la extaz la agonie a fost o cale de o singură repriză pentru Luis Suarez. Atacantul columbian, nu cel uruguayan, a avut o duminică agitată la Almeria. După ce a marcat golul de consolare în etapa trecută, la 1-5 cu FC Sevilla, duminică jucătorul de 25 de ani a „recidivat".

Ionuț Lupescu vrea să vină la Dinamo, dar pune o condiție fermă » Acceptă Eugen Voicu și Andrei Nicolescu?
DINAMO
Ionuț Lupescu vrea să vină la Dinamo, dar pune o condiție fermă » Acceptă Eugen Voicu și Andrei Nicolescu?

Luis Suarez a înscris de trei ori pentru gazdele de pe „Power Horse Stadium"

A înscris de trei ori pentru gazdele de pe „Power Horse Stadium" (41, 44 și 45+1) și a intrat în topul celor mai rapide hattrickuri din LaLiga în secolul XXI pe locul al treilea. (5'25"). Este devansat de Kevin Gameiro (Atletico), în partida cu Sporting în 2017 (4'45"), și de David Villa (Valencia) contra lui Bilbao, în 2006 (4'46")!

Pentru Suarez e prima "triplă" din cariera de profesionist și al patrulea gol în acest campionat. Dar n-a fost de ajuns pentru prima victorie din acest sezon a "lanternei roșii", Întrucât Granada (aflată pe penultimul loc după 8 etape) a revenit formidabil și a scos o nesperată remiză (3-3), grație reușitelor lui Bryan Zaragoza (66), Ricard Sánchez (70) și Uzuni (86)!

A fost ales omul meciului

Al treilea gol al oaspeților nu l-a mai prins pe columbian în teren. Ghinionul a făcut ca Luis Suarez să se accidenteze grav. A suferit o fractură de peroneu la piciorul stâng și trebuie să se opereze. Perioada de recuperare durează de la trei la șase luni!

În minutul 83, MVP-ul partidei de la Almeria a ieșit pe targă și nu va reveni mai devreme de primăvară. A fost înlocuit de Ibrahima Koné la 3-2. Oaspeții au ratat un penalty în minutul 57, la 3-0, și au doar cinci puncte, fiind în „zona roșie”.

Citește și:

Bătaie între suporteri la Superclasico! Un fan al lui River Plate, prins de un grup de susținători ai lui Boca Juniors

Debutul la națională e aproape! Un internațional român e elogiat în străinătate: „Eroul a tras ca un lunetist adevărat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close