INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Luis Suarez atacă Barcelona: „Au vrut să mă ia de lângă Messi! O să mă bucur dacă pleacă de-acolo”

Luis Suarez, 33 de ani, atacantul lui Atletico Madrid, a vorbit încă o dată despre relația rece pe care a avut-o cu oamenii din conducerea Barcelonei în ultima sa perioadă la catalani.
Luis Suarez, 33 de ani, atacantul lui Atletico Madrid, a vorbit încă o dată despre relația rece pe care a avut-o cu oamenii din conducerea Barcelonei în ultima sa perioadă la catalani.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 15:24 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 16:05

Luis Suarez, 33 de ani, atacantul lui Atletico Madrid, a vorbit încă o dată despre relația rece pe care a avut-o cu persoanele din conducerea Barcelonei înainte de plecare.

„Pot să vă spun că Messi a trecut printr-o situaţie complicată. El a vrut să plece, dar clubul nu l-a lăsat. Am încercat să-l susţin, să am grijă de el şi să-i distrag un pic atenţia.

Cred că au vrut să mă ia de lângă Messi, poate că i-a deranjat că am o relaţie foarte bună cu Leo. Poate că au vrut ca noi doi să nu mai petrecem atât de mult timp împreună. 

Clubul ar fi trebuit să-i respecte decizia de a pleca. Există posibilitatea ca Messi să meargă să joace pentru alt club, dar, dacă se va simţi confortabil, dacă va fi din nou fericit şi clubul va avea o altă conducere, îşi va dori să continue la Barcelona. Ca prieten, voi fi fericit dacă îi va merge bine acolo. La fel, voi fi fericit şi dacă va decide să meargă la alt club”, a declarat Suarez, citat de ESPN.

Luis Suarez a scris istorie la Barcelona

Transferat în vara lui 2014, de la Liverpool, cu 82 de milioane de euro, deși era suspendat patru luni după ce îl mușcase pe Chiellini la Campionatul Mondial, Suarez a marcat istoria Barcelonei. 

Unul dintre cei mai mari atacanți blaugrana din toate timpurile, al treilea golgeter all-time (198 de goluri în 283 de meciuri), atacantul uruguayan a plecat din Catalunya după șase sezoane la Atletico Madrid pentru doar 6 milioane de euro.

307 goluri(198 de reușite și 109 assisturi) a influențat Suarez în 283 de partide la Barcelona

13 trofeea cucerit atacantul uruguayan în șase sezoane disputate în tricoul blaugrana

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Revolta lui Ronaldo! A refuzat să intre la izolare în hotelul lui Juventus și a țipat la șefii clubului!

Manchester City, gata să facă orice pentru a-l aduce pe Leo Messi! Anunțul făcut de un oficial din club: „Ar fi o excepție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  10 Octombrie 2020, 16:31

Ca atacant, unul din primii 3 din lume. Posibil top 5 ever. Ca om, o ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează