INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Manchester City, gata să facă orice pentru a-l aduce pe Leo Messi! Anunțul făcut de un oficial din club: „Ar fi o excepție”

Leo Messi ar putea pleca greatis de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi ar putea pleca greatis de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 08:10 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 08:27

Manchester City este gată să facă orice pentru a realiza cea mai tare mutare din istoria clubului: transferul lui Leo Messi (33 de ani).

Atacantul argentinan mai are contract cu Barcelona până la finalul acestui sezon, iar din ianuarie poate semna cu orice club. Manchester City, care l-a vrut și în vară, când Messi a anunțat că vrea să plece de la formația catalană, este gata să facă o investiție masivă pentru a-l reunit pe Leo cu Pep Guardiola.

„Rămâne de văzut dacă va exista din nou această posibilitate. Dacă Leo Messi pleacă de la Barcelona și apare această posibilitate, ne-am putea interesa de transferul lui. Messi are un talent incredibil și ar putea avea un impact spectaculos asupra oricărui club din lume. Este cel mai bun și cred că oricărei echipe i-ar plăcea să-l aibă. 

Faptul că se vorbește de un posibil transfer al lui Messi la Manchester City arată cât a crescut instituția noastră în ultimii ani. Leo Messi ar fi o excepție de la posibilele investiții. Ar fi neobișnuită pentru că e un talent uriaș”, a declarat Omar Berrada , director de operațiuni la Manchester City, potrivit Mundo Deportivo.

VIDEO Discuție incredibilă între Țiriac și Pique după dezastrul Barcelona - Bayern 2-8: „Băi, Ion, eu sunt primul care spune asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lionel Messi, decisiv cu Ecuador » Argentina, victorie la limită în debutul preliminariilor pentru Cupa Mondială!

Dezastru pentru un fotbalist trecut pe la Barcelona și AC Milan, care era văzut drept o mare speranță! A rămas fără echipă la 24 de ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close