INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO „El Pistolero” Suarez, de neoprit! A dat peste cap meciul cu Botafogo cu un hat-trick în 19 minute

Luis Suarez // foto: Twitter @ LuisSuarez9
Luis Suarez // foto: Twitter @ LuisSuarez9

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 08:31 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 09:36

La 36 de ani, Luis Suarez continuă să fie un marcator veritabil. Fostul vârf de la Ajax, Liverpool și Barcelona a semnat un hat-trick noaptea trecută, în meciul dintre Botafogo și Gremio, cu care a întors scorul de la 3-1 la 3-4.

Luis Suarez a ieșit din lumina reflectoarelor odată cu plecarea din Europa, dar instinctul de marcator i-a rămas intact. Atacantul uruguayan a făcut spectacol noaptea trecută în campionatul brazilian, reușind să o întoarcă de unul singur pe Botafogo.

În minutul 47 al meciului, Gremio era la pământ. Botafogo înscrisese golul 3-1, tabela arăta 3-1, iar gazdele se îndreptau către așteptata victorie. Nu a fost să fie, pentru căc Suarez a ieșit la rampă și a dat toate calculele peste cap.

Învins de Toulouse, Klopp a cedat nervos la conferință: „A cui a fost ideea? WOW!”
TOULOUSE - LIVERPOOL 3-2
Învins de Toulouse, Klopp a cedat nervos la conferință: „A cui a fost ideea? WOW!”

VIDEO: Luis Suarez, hat-trick în Botafogo - Gremio 3-4

„El Pistolero” a lovit mai întâi în minutul 50. Liber în careul advers, a preluat cu dreptul, a evitat elegant un adversar și a finalizat cu piciorul stâng.

Doar 3 minute mai târziu, Suarez a egalat la 3 pentru Gremio. Servit cu o pasă peste apărare, a finalizat din prima, pe lângă portarul care ieșise să-l întâmpine.

Tot uruguayanul a semnat și golul victoriei, în minutul 69: dribling, combinație în viteză cu Villasanti, apoi finalizare la firul ierbii, de undeva de la 12 metri de poartă.

În minutul 82, în uralele fanilor, Suarez a ieșit de pe teren, înlocuit cu Galvao. De când a semnat cu Gremio, la încpeutul lui 2023, a înscris 23 de goluri în 48 de meciuri. „El Pistolero” se laudă și cu 16 assisturi la echipa braziliană.

Sunt zvonuri că el ar urma să se reunească în ianuarie cu Lionel Messi, Sergio Busquets și Jordi Alba la Inter Miami. Pe cei 3 i-a avut colegi în perioada de la Barcelona, cea mai bună a carierei lui.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Nicolae Stanciu, gol decisiv în duelul cu vedetele Mahrez, Kessie și Saint-Maximin » L-a salvat pe Contra în prelungiri

Puștiul-senzație de 17 ani, convocat la naționala Franței! » Reacția fabuloasă a coechipierilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Valak
Valak  •  10 Noiembrie 2023, 11:11

Campionatul din Brazilia e blatuit total. Botafogo, lider, a pierdut ultimele 4 meciuri, scor 0-1, 3-4, 0-1, 3-4.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  10 Noiembrie 2023, 10:35

A spus clar: nu contează cât de multe (goluri) mi se cer, scopul meu e să joc la Musafirspor. Deci, trebuie să țiu capul jos, cu speranța că i să îl impresionez pe Șumudică. Uite, mi-am luat și niște casete, și seara ascult și incerc să învăț limba dumnealui. Messi râde de mine, cică n-am șanse.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează