INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Luis Suarez pleacă din Brazilia » Unde va ajunge fostul atacant de la Liverpool și Barcelona

Luis Suarez pleacă de la Gremio la Inter Miami. 
Foto: Instagram
Luis Suarez pleacă de la Gremio la Inter Miami. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 18:19 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 18:19

Atacantul uruguayan Luis Suarez (36 de ani) a jucat, duminică seară, penultimul meci în tricoul brazilienilor de la Gremio în victoria obținută pe teren propriu în fața lui Vasco da Gama, scor 1-0. Sud-americanul va deveni, la începutul lui 2024, jucătorul americanilor de la Inter Miami, formație unde evoluează Lionel Messi, Jordi Alba și Sergio Busquets, foștii lui colegi de la Barcelona

Internaționalul uruguayan semnase la începutul acestui an cu formația Gremio, nou-promovată în prima ligă din Brazilia, un contract valabil până în iunie 2024. Doar că Luis Suarez a hotărât să plece de la Gremio cu jumătate de an mai devreme. 

Transfer neașteptat la Farul » Gică Hagi și-a vândut „perla”! Câți bani ar fi primit campioana
FARUL
Transfer neașteptat la Farul » Gică Hagi și-a vândut „perla”! Câți bani ar fi primit campioana

El va semna, la începutul lui 2024, cu Inter Miami, formație patronată de David Beckham și la care mai joacă Lionel Messi, Sergio Busquets și Jordi Alba, foști colegi cu Suarez la Barcelona, informează Fabrizio Romano, jurnalist italian specializat pe zona de mercato. 

Luis Suarez pleacă de la Gremio și semnează cu Inter Miami

Ziaristul din „Cizmă” precizează că Luis Suarez va semna un contract valabil pe un an, până în ianuarie 2025, cu Inter Miami. 

Americanii vor stipula în contract o clauză conform căreia înțelegerea va putea fi prelungită pe încă un an, mai scrie Fabrizio Romano. 

Luis Suarez a disputat, duminică seară, ultimul meci pe teren propriu în tricoul lui Gremio. Uruguayanul a înscris unicul gol al victoriei cu Vasco da Gama. Va îmbrăca pentru ultima oară tricoul brazilienilor pe 7 decembrie, în deplasarea cu Fluminense. 

24 de goluria înscris Luis Suarez pentru Gremio, în 52 de apariții

Luis Suarez a mai trecut prin carieră pe la Nacional Montevideo, FC Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid

VIDEO. Luis Suarez a marcat unicul gol al partidei Gremio - Vasco da Gama

Citește și: 

Criză mare de efectiv, s-a rupt și Dani Carvajal. Câți accidentați are Real Madrid la sfârșit de an!

Federația engleză l-ar putea suspenda pe Haaland! De la ce a pornit scandalul de la finalul meciului Manchester City - Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează