INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ce i-a marturisit Messi lui Suarez după transferul la PSG: „Are de suferit din cauza asta”

Luis Suarez și Leo Messi
Luis Suarez și Leo Messi

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 13:47 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 21:41

Leo Messi (34 de ani), vedeta lui PSG, are prestații sub așteptări la noua sa echipă după transferul de la FC Barcelona, iar Luis Suarez (34), fost coleg cu el la echipa catalană și bun prieten al acestuia, a dezvăluit motivele pentru care argentinianul nu reușește să se acomodeze la Paris.

Messi a făcut un nou joc slab pentru PSG în ultima etapă din campionat în remiza echipei sale cu Lens, 1-1 și a fost criticat iar de presa franceză.

Thiago Messi e fan Lewandowski? :D Argentinianul l-a băgat în ceață pe fiul lui: „De ce ai câștigat Balonul de Aur?” » Răspunsul neașteptat al superstarului de la PSG
BALONUL DE AUR
Thiago Messi e fan Lewandowski? :D Argentinianul l-a băgat în ceață pe fiul lui: „De ce ai câștigat Balonul de Aur?” » Răspunsul neașteptat al superstarului de la PSG

Suarez îi ia apărarea prietenului său și dezvăluie motivele pentru care lui Messi îi e greu să se adapteze la noua sa echipă.

„Relația mea cu Leo este intactă și continuăm să vorbim în fiecare zi. Încercăm să nu vorbim despre așteptările din jurul nostru, vorbim despre meciuri, despre familiile noastre. Mi-a spus că atunci când joacă în frig suferă foarte mult, mai ales din cauza zăpezii. Mai trebuie să se obișnuiască cu frigul de acolo, asta e clar”, a declarat uarez potrivit Tuttomercato.

4goluri și 3 pase de gol în 12 meciuri are Messi în tricoul Parisului

Leo Messi, despre rolul său la PSG

În interviul acordat France Football după ce a cucerit al 7-lea său Balon de Aur, Messi a abordat mai multe subiecte. Printre acestea se numără și rolul său în echipa Parisului.

„Încerc mereu să mă mișc, să găsesc spațiu. Chiar dacă încep în partea dreaptă, de obicei mă mut spre interior. În ultima vreme cobor spre centrul terenului pentru a iniția acțiunile și a crea superioritate numerică, astfel încât echipa să aibă posesia. Mă simt bine astfel și încerc să mă bucur de minutele petrecute pe teren”, a precizat argentinianul.

Sunt Messi de 34 de ani, încep să mă obișnuiesc. Sunt fericit cu tot ce s-a întâmplat, deși trebuie să recunosc că uneori mi-ar plăcea să nu fiu recunoscut, să mă bucur de timpul petrecut cu familia mea fără ca oamenii să mă recunoască. Nu mă plâng, dimpotrivă, este întotdeauna plăcut să primești un compliment, un zâmbet sau ca cineva să-mi ceară să facem o fotografie. M-am obișnuit, a devenit o normalitate.

- Leo Messi, PSG

VIDEO Messi, declarații după ce a câștigat „Balonul de Aur”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Xavi este încrezător că va câștiga cu Bayern Munchen în Liga Campionilor, deși Barcelona a pierdut în campionat cu Betis: „Nu avem altă variantă”

UPDATE Plângere penală împotriva lui Jude Bellingham, după acuzele la adresa lui Felix Zwayer, care a condus meciul Dortmund - Bayern » Arbitrul a intrat în direct la TV și și-a explicat deciziile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
brazisio
brazisio  •  05 Decembrie 2021, 16:27

Nu prea are logica ce spui tu. Pai a castigat balonul de aur pentru ce a jucat pana in Octombrie si pe baza ce a castigat in vara . Nu ce se intampla DUPA vot. Pai daca la anul e rezerva o sa zic ca nu merita acum 2 ani balonul ca uite nu e nici macar titular.

magic4ever
magic4ever  •  05 Decembrie 2021, 16:04

Meci de meci ne demonstreaza ca nu merita balonul de aur anul asta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează