INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Berlusconi încearcă să i-l „fure” pe Suarez lui AC Milan » Oferta uluitoare a nou-promovatei Monza

Silvio Berlusconi, patron Monza/ foto Imago Images
Silvio Berlusconi, patron Monza/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 21:51 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 22:18

Luis Suarez (35 de ani) este la mare căutare după despărțirea de Atletico Madrid, la finalul stagiunii 2021-2022. Atacantul este dorit de AC Milan și de Monza, nou-promovată în Serie A și echipa lui Silvio Berlusconi.

Fostul patron de la Milan vrea să îl atragă pe uruguayan cu un salariu uriaș, de 4 milioane de euro pe an, potrivit AS.com. Cu toate acestea, jurnaliștii spanioli notează că Suarez ar fi mai aproape de campioana din Serie A.

Lovitură pe piața transferurilor! » PSG are acord pentru cel mai bun stoper din Serie A
MERCATO
Lovitură pe piața transferurilor! » PSG are acord pentru cel mai bun stoper din Serie A

Suarez, dorit de Milan și de Monza

După despărțirea de Atletico, din postură de jucător liber de contract, Suarez a fost contactat de River Plate și Fenerbahce, dar a refuzat ambele oferte.

Agentul Marco Kirdemir, care are relații bune cu jucători spanioli sau care au trecut prin Spania, despre Luis Suarez și ofertele primite de acesta.

„Îi aduc oferte lui Suarez. Deci sunt în comunicare permanentă cu el, știu ce fel de oferte primește. Fenerbahce l-a contactat direct pe Suarez. Aceștia au oferit 6 milioane de euro, dar Luis a refuzat această ofertă. 

El vrea să joace în Italia. Există două propuneri din Serie A. Una a venit de la AC Monza. De acolo a primit un salariu de 4 milioane de euro”, a declarat agentul Kirdemir, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Neînțelegerea care a dus la suspendare pentru dopaj a celui mai bun jucător din liga a doua franceză!

Sterling a semnat cu Chelsea » Englezul și-a luat rămas bun de la Manchester City

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează