INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Luis Suarez: "Premier League este cel mai tare campionat din lume, dar Barcelona e cea mai bună echipă". De la ce club vrea să se retragă

Luis Suarez a marcat 16 goluri în tricoul FC Barcelona, foto: reuters
Luis Suarez a marcat 16 goluri în tricoul FC Barcelona, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 13:50

Uruguayanul Luis Suarez a luat Cupa Spaniei, titlul și Liga Campionilor cu Barcelona, în primul an petrecut pe Camp Nou.

Atacantul în vîrstă de 28 de ani a venit de la Liverpool, acolo unde a petrecut 3 sezoane fabuloase, marcînd 69 de goluri în 110 meciuri în tricoul cormoranilor.

Deci care este clubul pe care-l iubește cel mai mult și de la care ar vrea să se retragă? Nici una dintre cele două superputeri. "Aș vrea să mă retrag de la clubul la care țin cel mai mult, Nacional. Mi-ar plăcea să mă întorc și la Ajax într-o zi. Sincer, nici MLS nu e o alegerea rea, s-ar putea întîmpla într-o zi, mai ales că pasiunea pentru fotbal e în creștere în Statele Unite. Mă uit că fanii umplu stadioanele", a explicat Suarez, care a debutat la Nacional și a făcut pasul în fotbalul mare la Ajax.

Într-un interviu pentru ESPN, Suarez a vorbit și despre diferențele dintre Premier League și La Liga, două dintre cele mai tari competiții intercluburi din lume. "Premier League e cea mai tare ligă din lume. Dar Barcelona e cea mai bună echipă. Nu mă consider unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar e o plăcere să joc pentru Barcelona. Vrem să devenim prima echipă din istorie care cîștigă consecutiv Liga Campionilor. Sîntem foarte motivați și sîntem obligați să cîștigăm".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
cr777
cr777  •  31 Iulie 2015, 18:43

Da , cu meseria asta iti aduce mami tau mancare la gurita

aleu
aleu  •  31 Iulie 2015, 15:28

Tu stii cum e, asta castiga Dinamo de ani buni.

cr777
cr777  •  31 Iulie 2015, 14:40

O sa castigati o _)_ in cu>R !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează