INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Luka Jovic s-a săturat » Vrea să plece de la Real Madrid, după ce nu a fost folosit în El Clasico

Luka Jovic/ foto: Imago
Luka Jovic/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 14:05 / Actualizat marti, 22 martie 2022 14:28

Luka Jovic (24 de ani), atacantul sârb, va pleca de la Real Madrid în vară. Acesta nu a jucat în înfrângerea madrilenilor cu Barcelona, 0-4, deși golgeterul Benzema era accidentat, și s-a hotărât să plece de pe „Santiago Bernabeu”, nemulțumit de statutul său din cadrul lotului.

Sârbul nu a mai jucat pentru „albi” din 12 februarie, de la egalul cu Villareal, 0-0. Atunci, Jovic a intrat în minutul 78 și nu a reușit nimic semnificativ. În acest sezon de La Liga, a bifat 13 apariții și a marcat un singur gol, cu Real Sociedad.

Van Gaal protestează împotriva Mondialului din Qatar: „Ridicol! Totul este despre bani”
ȚĂRILE DE JOS
Van Gaal protestează împotriva Mondialului din Qatar: „Ridicol! Totul este despre bani”

Luka Jovic va pleca de la Real Madrid

Jovic a venit la Real Madrid în 2019, când Florentino Perez plătea 60 de milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Frankfurt. Potrivit Marca, sârbul ar putea pleca sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare. Una dintre echipele interesate de el ar fi Borussia Dortmund, care ar putea să îl piardă pe Erling Haaland în vară.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, picătura care a umplut paharul pentru atacant a fost neutilizarea sa în meciul cu Barcelona, în locul accidentatului Benzema fiind preferați Rodrygo sau Mariano Diaz. De altfel, deși joacă de 3 ani și jumătate la Real Madrid, Jovic nu a apucat să debuteze într-un El Clasico.

Jovic a revenit în vară la Madrid, după un împrumut de 6 luni la Frankfurt. În 18 meciuri de Bundesliga în sezonul trecut, sârbul a marcat 4 goluri, adică mai multe decât în întreaga sa carieră pe „Santiago Bernabeu”.

3 goluria înscris Luka Jovic pentru Real Madrid

Citește și:

Jucătorul lui Ajax, accident grav! Ce s-a întâmplat cu fotbalistul

Haosul continuă la PSG » Vestiarul e fracturat în două tabere: „Uitați-vă ce se întâmplă când e faultat Neymar”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  22 Martie 2022, 15:50

Jovic nu era fotbalist de Real Madrid...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează