INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

E gata! Plecarea lui Luka Modric de la Real Madrid, iminentă » Detaliul care anunță o despărțire după 12 ani

Luka Modric, foto: Getty Images
Luka Modric, foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 10:09 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 11:02

Luka Modric (38 de ani) se află în ultimele luni de contract cu Real Madrid și va părăsi în proporție mare clubul spaniol la finalul acestui sezon, după 12 ani și 24 de trofee câștigate.

Real Madrid s-a impus pe terenul lui Leipzig, scor 1-0, în turul optimilor UEFA Champions League, iar Modric a rămas pe banca de rezerve pe tot parcursul partidei.

A jucat întâi pe fals, apoi, la nici 18 ani, a ajuns la marea Universitatea Craiova
Universitatea Craiova
A jucat întâi pe fals, apoi, la nici 18 ani, a ajuns la marea Universitatea Craiova

Luka Modric pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului

La meciul cu Leipzig, Ancelotti i-a transmis indirect lui Modric faptul că nu mai intră în planurile sale după terminarea acestui sezon, menționează Relevo. Croatul a fost lăsat pe banca de rezerve într-un meci de Liga Campionilor pentru prima dată din sezonul 2017-2018! Doar două schimbări a făcut tehnicianul italian.

Lucas Vazquez (32 de ani) și Joselu (33 de ani) i-au înlocuit pe Brahim Diaz (24 de ani) și Rodrygo (23 de ani) în minutul 84. Eduardo Camavinga (21 de ani) și Federico Valverde (25 de ani) au jucat pe tot parcursul partidei, iar lui Modric îi va fi din ce în ce mai greu să prindă echipa lui Real Madrid la meciurile din Liga Campionilor.

Croatul nu a mai văzut un meci întreg de Champions League din postura de rezervă din sezonul 2017-2018, în returul pe care Real Madrid l-a jucat cu PSG. Totuși, atunci nu a fost utilizat pentru că abia revenise după o accidentare.

De atunci, Modric a jucat 28 de meciuri consecutive pentru echipa spaniolă în Champions League, serie care a fost oprită în Germania. Modric spera că va evolua mai mult în momentul în care și-a prelungit contractul cu madrilenii, dar nu a jucat decât 45% din minutele în care a fost disponibil.

Este al șaselea meci din acest sezon în care Modric este lăsat pe banca de rezerve, după partidele cu Las Palmas (tur-retur), Girona, Almeria,  Arandina și Leipzig. Doar Dani Ceballos (27 de ani) are mai puține minute ca mijlocaș la Real Madrid în afara lui Modric.

Luka Modric, legendă la Real Madrid

Modric a fost un pion decisiv pentru Real Madrid de când a venit. A fost instrumental și a cucerit 5 Champions League în tricoul „blanco”. Are și 3 La Liga, două Cupe ale Spaniei și 4 Supercupe ale Spaniei.

Pe plan extern, a mai cucerit 5 Campionate Mondiale ale cluburilor și 4 Supercupe ale Europei cu Real Madrid.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Ion Țiriac i-a înmânat premiul pentru „legenda sportului” lui Mircea Lucescu

Citește și alte știri:

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024 » Al Nassr, aproape de calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei
LIGA CAMPIONILOR ASIEI
Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024 » Al Nassr, aproape de calificarea în sferturile Ligii Campionilor Asiei
Ion Țiriac, detalii despre investiția de 100 de milioane de euro din Otopeni: „Birocrația e mare” » Ce plan are pentru fotbal
INVESTIȚIE
Ion Țiriac, detalii despre investiția de 100 de milioane de euro din Otopeni: „Birocrația e mare” » Ce plan are pentru fotbal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează