INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LYON - TOULOUSE 4-1

Lyon - Toulouse 4-1 // Ciprian Tătărușanu, la debutul oficial: „Siguranță, o frumoasă paradă, dar și multă frustrare”

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2019 14:16

Ciprian Tătărușanu (33 de ani), căpitanul naționalei României, a apărat 90 de minute la primul său meci oficial în tricoul lui Lyon, împotriva lui Toulouse (4-1), în „optimile” Cupei Ligii Franței.

La peste patru luni de la startul sezonului,  Tătărușanu apără în sfârșit într-un meci oficial la Olympique Lyon. Se spunea că nu va juca nici acum, în „optimile" Cupei Ligii Franței, speculându-se că durerile de spate nu-l vor lăsa în decembrie. Însă căpitanul naționalei s-a refăcut la timp.

„Nici acum nu sunt mulțumit pentru situația mea"

Primele sale 90 de minute la OL au fost bune. „Siguranță și o frumoasă paradă la șutul lui Makengo, în minutul 19", l-a caracterizat cotidianul local Le Dauphiné libéré. „Dar și un gol primit. Și încă multă frustrare pentru portarul român legată de rolul său la Lyon". 

La zona mixtă, Tătărușanu le-a spus jurnaliștilor francezi: „Nici acum nu sunt mulțumit pentru situația mea, nu mă împac să fiu goalkeeperul numărul 2. Totuși, aceasta este hotărârea antrenorului și o respect".

Așa a decis și Silvinho, la începutul stagiunii, așa a stabilit și Rudi Garcia după înlocuirea brazilianului. Titular în Ligue 1 și Champions League e Anthony Lopes.

6a fost nota primită de Ciprian Tătărușanu în L'Équipe și Le Dauphiné libéré

VEZI ȘI:

SAMPDORIA - JUVENTUS 1-2 // FOTO + VIDEO Ronaldo aduce victoria echipei sale cu un gol fantastic!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cobra_z
cobra_z  •  19 Decembrie 2019, 15:09

"Ciprian Tătărușanu (33 de ani), căpitanul naționalei României, a apărat 90 de minute la primul său meci oficial în tricoul lui Lyon, împotriva lui Toulouse (4-1), în „optimile” Cupei Ligii Angliei." copy paste din articol =))))))))))))))) se intoarce Napoleon in mormant ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close