INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Maccabi Tel Aviv, campioană pentru al doilea an consecutiv în Israel

Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului
Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2020 16:43 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 16:54

Galben-albaștrii l-ar putea pierde pe sârbul Vladimir Ivici, cel mai bun antrenor din Țara Sfântă, curtat de cluburi din Belgia și Austria.

Pentru al doilea an la rând, Maccabi Tel Aviv a devenit campioana Israelului cu trei etape înainte de final, al 24-lea titlu din istorie (record). După victoria cu 3-0 în fața lui Hapoel Tel Aviv, are 81 de puncte, 12 deasupra lui Maccabi Haifa, poziția secundă. Are 24 de victorii, 9 egaluri și nicio înfrângere.

Sârbul Vladimir Ivici, 43 de ani, din 2018 la Maccabi, cel mai bun antrenor din Țara Sfântă, se gândește la ofertele primite din Belgia și Austria, dar patronul clubului, miliardarul canadian Mitchell Goldhar, încearcă să-l convingă să rămână.Cei doi fotbaliști importanți ai echipei (identitatea lor nu a fost încă dezvăluită) sunt încă excluși, din cauza scandalului sexual cu două minore. Ei nu au fost prezenți la sărbătoarea triumfului.

CITEȘTE ȘI: 

Un nume important din fotbalul german s-a retras, imediat după ce echipa sa a promovat în Bundesliga

Pozitiv din greşeală! Testul fostului selecționer al Argentinei a dat fail

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează