INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Pozitiv din greşeală! Testul fostului selecționer al Argentinei a dat fail

Carlos Bilardo, fost antrenor la Estudiantes, Boca, Sevilla, Deportivo Cali, naţionala Argentinei, Columbiei, şi Libiei, e acum izolat de restul bolnavilor // FOTO: Guliver/GettyImages
Carlos Bilardo, fost antrenor la Estudiantes, Boca, Sevilla, Deportivo Cali, naţionala Argentinei, Columbiei, şi Libiei, e acum izolat de restul bolnavilor // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2020 11:31 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 11:51

Carlos Bilardo, fostul selecţioner al Argentinei, 82 de ani, nu este infectat cu COVID-19, laboratorul anunţând că proba lui s-a contaminat şi rezultatul a fost greşit.

Uşurare pentru Carlos Bilardo. Fostul campion mondial din 1986 şi apoi vicecampion în 1990, ca selecţioner al Argentinei, nu este ameninţat de noul coronavirus. Fratele acestuia, Jorge, a făcut anunţul că laboratorul care i-a luat analizele a încurcat lucrurile: „A fost o greşeală la mijloc".

Bilardo, 82 de ani, a fost găsit pozitiv sâmbătă şi internat în spital, însă probele acestuia s-au contaminat, probabil din cauza manipulării neatente.

Are sindromul Hakim Adams

„Năsosul", care trăieşte într-un cămin de bătrâni din cartierul Almagro în capitala Buenos Aires, nu prezenta deloc simptomele bolii, dar intrase în contact direct cu 10 persoane cărora li s-a descoperit Covid-19 în corp. 

Temerile erau foarte mari pentru sănătatea lui Bilardo, care are comorbidităţi şi se află la risc major, nu doar din cauza vârstei sale, suferind din 2007 de o maladie gravă neurodegenerativă, sindromul Hakim Adams. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică, nervos după ce Gaziantep a scăpat victoria în ultimele minute: „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu jucătorii mei. Am pierdut două puncte mari"

Ruptură în vestiarul Barcelonei: jucătorii s-au certat cu staff-ul tehnic! Când vine Xavi?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează